Η Ρέιντζερς βλέπει Κουρμπέλη, αλλά ο αρχηγός υπογράφει νέο συμβόλαιο

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

© Intime

Η Ρέιντζερς βλέπει Κουρμπέλη, αλλά ο αρχηγός υπογράφει νέο συμβόλαιο

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:55 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 03.04.2023

Πληροφορίες από τη Σκωτία αναφέρουν πως στη Ρέιντζερς έμαθαν για προφορική συμφωνία του Δημήτρη Κουρμπέλη με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον Δημήτρη Κουρμπέλη έχει καταγραφεί σχεδόν στο σύνολο των σκωτσέζικων μέσων ενημέρωσης. Τα ρεπορτάζ των «Τζερς» συνδέουν την υπόθεση με την επικείμενη αποχώρηση του βασικού αμυντικού χαφ της σκοτσέζικης ομάδας, Ράιαν Τζάκ, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες από τη Γλασκώβη - όπως τις αλίευσε το Sportal αποκαλύπτουν μία πολύ σημαντική εξέλιξη!

Τι συζητείται στα πέριξ του Άιμπροξ Παρκ για το μέλλον του Κουρμπέλη; Πως ο διεθνής αμυντικός χαφ έχει συμφωνήσει προφορικά για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό!

Από που προκύπτει αυτό; Από τη Ρέιντζερς φέρονται να ενημέρωσαν την πλευρά του Κουρμπέλη ότι θα βρεθούν σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια των Playoffs της Super League, για να τον παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο. Όμως, μεταφέρθηκε η απάντηση πως ο Αρκάς άσος θα παραμείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αφού έχει απαντήσει καταφατικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Για την ώρα αυτή η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από το Τριφύλλι ή από «πηγές» κοντά στον ποδοσφαιριστή. Πάντως, αυτό που λένε πλέον στη Γλασκόβη είναι ότι ο Κουρμπέλης θα συνεχίσει με τα πράσινα για τα επόμενα χρόνια.

Η χρονική διάρκεια και το οικονομικό σκέλος του deal δεν έχουν γίνει γνωστά και δεν αφορούν κιόλας τη Ρέιντζερς. Αυτό που έχει σημασία - τουλάχιστον με τις αναφορές στη Σκωτία - είναι ότι ο Κουρμπέλης δεν πρόκειται να φύγει από την Αθήνα!

Η ανανέωση του συμβολαίου του Κουρμπέλη είναι η τελευταία από τις τέσσερις του βασικού «κορμού» που θέλουν οπωσδήποτε να κλείσουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ. Οι άλλοι τρεις έχουν ήδη επεκτείνει τη συνεργασία τους με το τριφύλλι και αναφερόμαστε στους Αϊτόρ, Σένκεφελντ και Ρουμπέν.