Γιοβάνοβιτς: «Δίκαια είμαστε πρώτοι»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Δίκαια είμαστε πρώτοι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:56 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 12.03.2023

Στο γεγονός πως δίκαια είναι η ομάδα του πρώτη στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ατρόμητου στο Περιστέρι και με αυτόν τον τρόπο - σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ - το «τριφύλλι» πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. 

«Ρουκέτες» τίτλου από τον Ιωαννίδη και ξανά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:24 - 12.03.2023

«Ρουκέτες» τίτλου από τον Ιωαννίδη και ξανά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το δώρο του Ολυμπιακού και νικώντας τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-2), επέστρεψε στην κορυφή της Stoiximan Super League. Κορυφαίος για τους «πράσινους» ο Ιωαννίδης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στα playoffs που ακολουθούν, τονίζοντας πως η μικρή βαθμολογική διαφορά στην πρώτη θέση τα μετατρέπει σε μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία. Παράλληλα, ο ίδιος υποστήριξε πως η ομάδα του δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της Super League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς: «Σίγουρα είναι σημαντική νίκη για εμάς. Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο. Δίκαια είμαστε πρώτοι με την εικόνα που είχαμε όλη τη σεζόν. Δε σημαίνει τίποτα, η διαφορά είναι πολύ μικρή και θα έχει τρομερό ενδιαφέρον στα play off το πρωτάθλημα».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Μετά τη διακοπή δε μου άρεσε ο ρυθμός μας. Στην επανάληψη αγωνιστήκαμε καλά σε σχέση με το πρώτο μέρος. Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών όλη τη χρονιά. Είχαμε δυσκολίες αλλά τις ξεπερνάμε, η θέση που είμαστε τώρα μας δίνει το δικαίωμα να παλέψουμε για κάτι μετά από πολλά χρόνια».