Γιοβάνοβιτς: «Για να πάρουμε τον τίτλο πρέπει να κερδίσουμε παντού»
i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Για να πάρουμε τον τίτλο πρέπει να κερδίσουμε παντού»

Sportal newsroom 22:27 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 23.04.2023

Στη σημασία του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του ντέρμπι της Τούμπας.

Πανευτυχής μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το τριφύλλι πήρε τη νίκη με 2-1 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη στο φινάλε του ματς.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο του ματς. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το τριφύλλι θα μπορούσε να είχε πληρώσει την καθίζησή του.

«Είπαμε ότι για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Σήμερα ήταν ένα ματς τεράστιας σημασίας, σε μια δύσκολη έδρα, με πολύ καλή ομάδα, τεράστια προσπάθεια και καταφέραμε να κερδίσουμε.

Από τη στιγμή που εμείς είχαμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο, μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο, δεχτήκαμε την ισοφάριση. Πέναλτι ο ένας, πέναλτι ο άλλος. Στα τελευταία 15 λεπτά πολύ πίεση από πλευράς ΠΑΟΚ, στρες και άγχος από εμάς, θα θέλαμε να μην υπήρχε αλλά πολλές φορές γίνεται και δικαιολογημένα. Μπορούσαμε να το πληρώσουμε στις καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν εντολές στο να γυρίζουμε πίσω. Το παιχνίδι πάει προς αυτή την κατεύθυνση, μπορούσαμε να το πληρώσουμε, μπορώ να καταλάβω τους παίκτες. Ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί σε διάρκεια του παιχνιδιού, πιεστικοί, ελέγχξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού», σημείωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα.