Γιώργος Δώνης: «Δεν έχουμε λάβει τους μισθούς μας εδώ και αρκετό καιρό»

Γιώργος Δώνης

i

© Glomex

Γιώργος Δώνης: «Δεν έχουμε λάβει τους μισθούς μας εδώ και αρκετό καιρό»

Γιάννης Λιβανός 14:31 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 27.02.2024

Η Αλ-Ουέχντα ηττήθηκε από την Αλ Ιτιχάντ το βράδυ της Δευτέρας (26/02) με 2-1 και στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιώργος Δώνης αποκάλυψε πως εκείνος και οι παίκτες του είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες.

Ο προπονητής της Αλ-Ουέχντα, Γιώργος Δώνης, προέβη σε μία αν μη τι άλλο συνταρακτική αποκάλυψη, λέγοντας πως εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες.

Ο εκνευρισμός και η στεναχώρια μετά την ήττα από την Αλ Ίτιχαντ με 2-1 ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε για τον κόουτς της Αλ-Ουέχντα, Γιώργο Δώνη, ο οποίος «ξεσπάθωσε» στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του αγώνα.

Ο Έλληνας προπονητής εξήγησε πως η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο με τους μισθούς που δεν έχει λάβει κανείς εδώ και καιρό, όσο και με τις εγκαταστάσεις, αλλά και με το γεγονός πως δεν έκανε μεταγραφές στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο 54χρονος τεχνικός αν και τρέφει μεγάλο σεβασμό για το εγχώριο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας, εντούτοις θεωρεί πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όλες τις ομάδες.

Παρακάτω αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

«Μπήκαμε σ' ένα τούνελ και προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο για να βγούμε από κει. Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι καλή και δεν υπάρχει μισθοί. Δεν έχουμε λάβει μισθούς εδώ και αρκετό καιρό.

Λογικό είναι, αν δεν πληρώνονται οι αμοιβές, να μην υπάρχει και επιβράβευση. Δεν έχουμε εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις και δεν μπορέσαμε να υπογράψουμε παίκτες στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Αυτό είναι κάτι που μας επηρεάζει και η υπομονή μας έχει φτάσει στο τέλος της, αφότου λάβαμε αρκετές υποσχέσεις.

Μίλησαν με σεβασμό για την Σαουδική Αραβία, αλλά και το πρότζεκτ της και είμαι περήφανος για την παρουσία μεγάλων αστέρων στο πρωτάθλημα και όχι μόνο στις τέσσερις μεγάλες ομάδες.

Ζητάμε σεβασμό. Μετά από 50 ώρες παίζουμε ένα παιχνίδι ενάντια στην Αλ-Τααβόν. Πρέπει να υπάρχει κάποιος είδος δικαισύνης».