Οι ευχές του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του Γιώργου Σαββίδη

Ο Γιώργος Σαββίδης μίλησε με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι ευχές του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του Γιώργου Σαββίδη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον Γιώργο Σαββίδη και μέσω των social media ευχήθηκε για τα γενέθλιά του με ένα όμορφο μήνυμα.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα (28/3) για τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 33 χρόνια ζωής!

Μέσα από τα social media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να ευχηθεί στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ».

Π. Κόκκαλης: «Μακάρι να δούμε στον τελικό του Conference Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

Την ευχή του για συνύπαρξη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στον τελικό του Europa Confernce League εξέφρασε ο Πέτρος Κόκκαλης, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε.

Ερωτηθείς για το κατά πόσο η Ελλάδα θα μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο πρωταθλημάτων όπως αυτό της Αγγλίας και της Ισπανίας, ο ίδιος τόνισε πως είναι δύσκολο κάτι τέτοιο.

«Αυτό το τρένο έχει χαθεί. Έχουν εκτοξευθεί οι οικονομικές διαφορές και στο δικό μου μυαλό με αφορά πολύ περισσότερο η παραγωγή αθλητισμού, παρά να κατακτήσουμε ένα - δύο πρωταθλήματα. Θέλω να έχουμε πρωταθλητές, να έχουμε παγκόσμιες επιτυχίες αλλά με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το άπλωμα της πυραμίδας.

Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε το 1925 στον Πειραιά, ο οποίος Πειραιάς είχε δεχτεί 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, οι οποίοι ζούσαν σε παραγκουπόλεις, κάτω από την πείνα και την ανέχεια. Ο Ολυμπιακός αγκαλιάστηκε από αυτούς τους ανθρώπους, γιατί τους έδωσε μια δυνατότητα ένταξης στη νέα τους κοινωνία», ανέφερε σε πρώτο χρόνο για τη διαφορά των πρωταθλημάτων και στη συνέχεια μίλησε για τον τελικό της «OPAP Arena», λέγοντας πως:

«Μακάρι να περάσουν και στους 4 και να δούμε στη Νέα Φιλαδέλφεια ένα τελικό Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν βγαίνουν τα σταυρώματα. Τα τελευταία 10 χρόνια δεν καταφέραμε να βρούμε πού θα κάνουμε το τελικό κυπέλλου. Το κάνουμε σε γήπεδα που δεν λειτουργούν, σε γήπεδα που τσακώνονται, χωρίς οπαδούς. Αν τώρα έρθει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και φτάσουν στον τελικό του Conference Cup, για να δούμε θα τα καταφέρουμε;».