«Χτίζει» σερί η Γιουβέντους και... ελπίζει
i

Γιουβέντους - Φιορεντίνα / Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

«Χτίζει» σερί η Γιουβέντους και... ελπίζει

Sportal newsroom 21:17 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 12.02.2023

Η Γιουβέντους πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Φιορεντίνα χάρη σε γκολ του Ραμπιό και συνεχίζει να ελπίζει για τη σωτηρία της χρονιάς παρά το -15.

Αφήνει πίσω της την κρίση και ελπίζει η Γιουβέντους! Η «Γηραιά Κυρία» πήρε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας εντός έδρας της Φιορεντίνα με 1-0 για την 22η αγωνιστική της Serie A και παρά το σοκ του -15 δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματα της.

Οι «μπιανκονέρι» πέτυχαν το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 34ο λεπτό, όταν ο Ντι Μαρία με μια ωραία σέντρα βρήκε τον Ραμπιό και ο Γάλλος μέσος με μια κεφαλιά νίκησε τον Τερατσιάνο.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 59ο λεπτό, όμως δεν πλήγωσε την πρώην, καθώς το τέρμα του ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 89' ο Καστροβίλι έφερε το ματς στα ίσια, αλλά ούτε το δικό του τέρμα μέτρησε, με το 1-1 να παραμένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Έτσι, η Γιουβέντους που παλεύει να σώσει τη χρονιά με την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ανέβηκε στην 9η θέση με 29 βαθμούς, ενώ οι «βιόλα» έμειναν στην 14η θέση με 24 βαθμούς.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο, Ντε Σίλιο, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Κιέζα (83’ Παρέδες), Ντι Μαρία (76’ Φατζιόλι), Βλάχοβιτς (65’ Κεν).

Φιορεντίνα: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Ρανιέρι, Ντοντό (80’ Τέρζιτς), Μιλένκοβιτς, Άμραμπατ, Μποναβεντούρα (80’ Σαπονάρα), Ντάνκαν (61’ Καστροβίλι), Ικονέ (65’ Γιόβιτς), Γκονθάλεθ (80’ Καμπράλ), Κουαμέ.