Οι «ζωγραφιές» του Βλάχοβιτς και ο Κιέζα οδήγησαν τη Γιουβέντους σε ακόμη μία νίκη

Βλάχοβιτς

i

© Glomex

Οι «ζωγραφιές» του Βλάχοβιτς και ο Κιέζα οδήγησαν τη Γιουβέντους σε ακόμη μία νίκη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:38 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 16.01.2024

Με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, η Γιουβέντους πανηγύρισε άλλο ένα τρίποντο, αυτήν τη φορά κόντρα στη Σασουόλο!

Βλάχοβιτς εσύ σούπερ σταρ! 

Με τον Σέρβο φορ να βρίσκεται σε τρομερά... κέφια, η Γιουβέντους επικράτησε της Σασουόλο με 3-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης του Τορίνο, με το... καλημέρα οι «ασπρόμαυροι» πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν άφησαν στους φιλοξενούμενους περιθώρια αντίδρασης.

Στο 15ο λεπτό, η Γιουβέντους πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Βλάχοβιτς βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και δεν έχασε την ευκαιρία, εξαπέλυσε έναν κεραυνό και διαμόρφωσε το 1-0.

Ωστόσο το «σόου» του 23χρονου επιθετικού δεν σταμάτησε εκεί. Στο 37΄, ο ίδιος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα με μία άπιαστη εκτέλεση φάουλ.

Στην επανάληψη, οι «Μπιανκονέρι έριξαν το ρυθμό, υπερασπίστηκαν άνετα το ισχυρό προβάδισμά τους και στις καθυστερήσεις βρήκαν και τρίτο γκολ. O Κιέζα πάτησε περιοχή, υποδέχτηκε την μπάλα κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 3-0, βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα.

Στην αντίπερα όχθη, η Σασουόλο προσπάθησε να γίνει απειλητική, ωστόσο τα βρήκε σκούρα στο επιθετικό κομμάτι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (21ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η απόλυση του Μουρίνιο πυροδότησε διαμαρτυρίες έξω από το προπονητικό της Ρόμα (vid)
SERIE A

14:50 - 16.01.2024

Η απόλυση του Μουρίνιο πυροδότησε διαμαρτυρίες έξω από το προπονητικό της Ρόμα (vid)

Οπαδοί της Ρόμα έσπευσαν στο προπονητικό της ομάδας τους για να διαμαρτυρηθούν για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και να απαιτήσουν την παραίτηση του ιδιοκτήτη των «τζιαλορόσι»

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ