Στον «αέρα» το μέλλον του Αλέγκρι, η Γιουβέντους εξετάζει σοβαρά την απόλυσή του

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

i

©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Στον «αέρα» το μέλλον του Αλέγκρι, η Γιουβέντους εξετάζει σοβαρά την απόλυσή του

Κώστας Τόπας 13:03 - 02.04.2024

Η Γιουβέντους εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να απολύσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε περίπτωση που δεν καταφέρει στα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, να κατακτήσει θετικά αποτελέσματα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δέχεται πυρά από τον ιταλικό Τύπο και τους οπαδούς των «μπιανκονέρι» καθώς η Γιουβέντους κέρδισε μόνο επτά βαθμούς στους τελευταίους εννέα αγώνες, πανηγυρίζοντας μόλις μία φορά τη νίκη. Απόψε (02/04, 22:00) θα φιλοξενήσει τη Λάτσιο στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Coppa Italia, αλλά σύμφωνα με την «Tuttosport», η δουλειά του Ιταλού τεχνικού στο Τορίνο θα εξαρτηθεί από τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, η Γιουβέντους θα εξετάσει σοβαρά την απόλυση του Αλέγκρι εάν συνεχιστεί η κακή πορεία των αποτελεσμάτων απέναντι στη Φιορεντίνα και την Τορίνο. Η Γιουβέντους κινδυνεύει να χάσει μια θέση στο Champions League καθώς η Μπολόνια είναι μόλις δύο βαθμούς κάτω από τους «μπιανκονέρι» στον πίνακα της Serie A, ακολουθούμενη από τη Ρόμα (επτά βαθμούς πίσω) και την Αταλάντα (εννέα βαθμούς κάτω από τη Γιουβέντους με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο κύριος στόχος της Γιουβέντους αυτή τη σεζόν είναι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, οπότε αν η «Γηραιά Κυρία» γευτεί μόνο απογοητευτικά αποτελέσματα στις αρχές Απριλίου, το μέλλον του Αλέγκρι αναμφίβολα θα βρίσκεται στον αέρα.

Η «Tuttosport» παραδέχεται ότι η απόλυση του Αλέγκρι πριν από το τέλος της σεζόν θα ήταν μια «σκληρή απόφαση με πολλά ερωτηματικά», αλλά, ταυτόχρονα, το να μην κάνεις τίποτα θα σήμαινε «να αποδεχτείς τη μοίρα χωρίς να δοκιμάσεις ό,τι είναι δυνατό», καταλήγει το δημοσίευμα.