Ο Παπακανέλλος χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ολυμπιακό Β΄

Ολυμπιακός Β΄

i

© Intime

Ο Παπακανέλλος χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ολυμπιακό Β΄

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:37 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 04.11.2023

Γιούχτας και Ολυμπιακός Β' έμειναν ισόπαλοι (2-2) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 και σε ένα ματς που τα είχε όλα.

Ο Γιούχτας έφτασε μία ανάσα από μία μεγάλη νίκη, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, η ομάδα της Κρήτης υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Β΄ σε ένα ματς που είχε πλούσιο θέαμα, ανατροπές, αρκετές ευκαιρίες και γκολ (2-2).

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 4' με τον Κωστή, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή για το 0-1. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν, με τον Γιούχτα να κάνει την ολική ανατροπή μέσα σε επτά λεπτά.

Συγκεκριμένα, στο 51ο λεπτό ο Αλεξόπουλος ισοφάρισε με κεφαλιά, ενώ στο 58ο λεπτό ο Ροβίθης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους έπειτα από μία εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι έχουν «αγκαλιάσει» ένα σπουδαίο τρίποντο που θα τους έστελνε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο στο 80ο λεπτό ο Παπακανέλλος εκμεταλλεύτηκε την καλοζυγισμένη σέντρα του Μπακαλιάνη και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Με αυτόν τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Γιούχτας βρίσκεται στην 4η θέση με δέκα πόντους, ενώ ο Ολυμπιακός Β΄ είναι στο -1 (ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση βαθμών λόγω τιμωρίας).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιούχτας (Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (86′ Μάρτσι), Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Ροβίθης (72′ Κωστανάσιος), Μπουτσάκης (72′ Βρεττός), Πολυχρόνης (79′ Κίσσας), Νοικοκυράκης (86′ Τζάνης), Μπρους, Αλεξόπουλος.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (62′ Μαυρουδής), Τσέλιος (79′ Παπακανέλλος), Αποστολόπουλος (62′ Κωστούλας), Κουτσίδης, Μαρίνος (70′ Βλαχομήτρος), Κωστή, Αργυρίου (62′ Καράκουτης).