Στοιχημάτισαν ακριβές σκορ στο Παναχαϊκή - ΟΦ Ιεράπετρας!
i

©intime

Στοιχημάτισαν ακριβές σκορ στο Παναχαϊκή - ΟΦ Ιεράπετρας!

Sportal newsroom 23:20 - 30.10.2023

Η «Δίκη στο Open» έκανε γνωστό ένα πόρισμα της Επιτροπής Αθλητικής Ακεραιότητας, στο οποίο φαίνεται ότι ένα παιχνίδι της Super League 2 είναι χειραγωγημένο με ακριβές σκορ.

Ένα πόρισμα σοκ αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», στο οποίο φαίνεται ότι ένα παιχνίδι της Super League 2 είναι χειραγωγημένο με ακριβές σκορ. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για το Παναχαϊκή - ΟΦ Ιεράπετρας, το οποίο είχε γίνει στις 8 Ιανουαρίου του 2023. Για αυτό το παιχνίδι η Εταιρεία Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης Sportradar είχε στείλει φάκελο. 

Πιο αναλυτικά λέγεται πως σε δέκα αγώνες είχαν στοιχηματιστεί συνολικά 930 ευρώ στο συγκεκριμένο ακριβές σκορ, ενώ στο παιχνίδι της Παναχαϊκής παίχτηκαν περισσότερα από 7.000 ευρώ σε αυτό το σκορ. Το συνολικό ποσό που είχε κερδηθεί σε αυτό το σκορ ήταν 25.619 ευρώ σε απόδοση 359%

Αναλυτικά ό, τι τονίζεται στην έκθεση της ΕΠΑΘΛΑ: 

«Παρατηρούμε ότι σε 10 αγώνες στοιχηματίστηκαν συνολικά στο ακριβές σκορ μόλις 930 ευρώ, ενώ στον συγκεκριμένο αγώνα μόνο στοιχηματίστηκαν περισσότερα από 7.000 ευρώ στο ακριβές σκορ 2-0.  

Το συνολικό ποσό που κερδήθηκε με το ακριβές σκορ ήταν 25.619 ευρώ με απόδοση 359%.  

Τα μοτίβα στοιχηματισμού στο ακριβές σκορ (2-0) και η συνεχής και επίμονη τοποθέτηση στο συγκεκριμένο σκορ του αγώνα είναι δυσερμήνευτη.  

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Άδικη και εσφαλμένη η τιμωρία που ναρκοθετεί το πρωτάθλημα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:11 - 30.10.2023

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Άδικη και εσφαλμένη η τιμωρία που ναρκοθετεί το πρωτάθλημα»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την ποινή που επιβλήθηκε στους «ερυθρόλευκους» μετά τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος».

Επιπρόσθετα υπήρξε αναφορά από την Sportradar για το ίδιο στοιχηματικό γεγονός από δεδομένα και από ξένες στοιχηματικές εταιρίες.

Από τα παραπάνω προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πρότερης γνώσης για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα (ακριβές σκορ 2-0) και ο εν λόγω αγώνας και θεωρούμε ότι χρήζει άμεσης προτεραιότητας για περαιτέρω διερεύνηση». 

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!