Ο Βέρμπιτς αποδεικνύει την επιτυχία της διαχείρισης του Γιοβάνοβιτς

Ο Γιοβάνοβιτς δίνει οδηγίες στον Βέρμπιτς στη διάρκεια του ματς Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

i

Intime

Ο Βέρμπιτς αποδεικνύει την επιτυχία της διαχείρισης του Γιοβάνοβιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:39 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 30.10.2023

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς θα μπορούσε να μην επαινέσει τη διαχείριση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ως ένας από τους... θιγμένους. Όμως ο Σλοβένος εξτρέμ κατέδειξε τον λόγο που ο Σέρβος προπονητής έχει την αποδοχή των ποδοσφαιριστών.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς θα είχε κάθε λόγο να νιώθει δυσαρεστημένος με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεν τον έχει συμπεριλάβει στην λίστα της UEFA και ο Σλοβένος εξτρέμ είναι «καθηλωμένος» για τις εγχώριες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Χωρίς να παίζει πάντα βασικός ή να τελειώνει τα παιχνίδια στη Super League.

Ασφαλώς, ο προπονητής αποφασίζει για τη διαχείριση του ρόστερ σε μία ομάδα. Έπειτα, πιστώνεται τις επιτυχίες και χρεώνεται τις αποτυχίες. Άρα, το ίδιο ισχύει και στο Τριφύλλι.

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιοβάνοβιτς: «Αυτό να συμβαίνει αλλού, όχι σε μας! Το γεγονός μαύρισε την εικόνα μας και με χάλασε!» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:22 - 29.10.2023

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιοβάνοβιτς: «Αυτό να συμβαίνει αλλού, όχι σε μας! Το γεγονός μαύρισε την εικόνα μας και με χάλασε!» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν άφησε να περάσει το επεισόδιο των παικτών του στο 3-0 για ένα φάουλ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι τον χάλασε αυτό και είπε ότι μπορούσε να κάνει και περισσότερους αλλαγή πλην των Αράο, Μλαντένοβιτς.

Η βασική διαφοροποίηση έγκειται στα συναισθήματα του Βέρμπιτς. Εξυπακούεται ότι ο 29χρονος επιθετικός στεναχωρήθηκε όταν ενημερώθηκε για την απόφαση του Γιοβάνοβιτς για τον αποκλεισμό του από το Europa League. Ίσως και να ενοχλήθηκε. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας ο Βέρμπιτς κατάλαβε ότι ο προπονητής του είχε δίκιο.

Απόδειξη συνιστούν οι δηλώσεις του Βέρμπιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού. «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ρεν και τρεις ημέρες μετά, είχαμε αγώνα για το πρωτάθλημα, ο προπονητής μας κάνει πολύ καλά το ροτέισον. Δίνει την ευκαιρία και σε παίκτες να μπορέσουν να δείξουν αυτά που μπορούν» εξήγησε ο Βέρμπιτς εγκωμιάζοντας τον Γιοβάνοβιτς.

Μετά από ένα ματς, στο οποίο ο Βέρμπιτς αντικαταστάθηκε στο 59’ και δεν τελείωσε το 90λεπτο. Θεωρητικά, θα μπορούσε να παραπονεθεί για την απόφαση του Γιοβάνοβιτς να τον βγάλει, αφού παίζει μόνο στο πρωτάθλημα και θα ήθελε να έχει μία γεμάτη συμμετοχή. Παρόλα αυτά, ο Σλοβένος μόνο επαίνους επιφύλαξε για τον προπονητή του.

Η συμπεριφορά του Βέρμπιτς και των υπολοίπων που έχουν μικρότερο ρόλο στο ροτέισον, καταδεικνύει την αποδοχή του Γιοβάνοβιτς στα αποδυτήρια. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται πως ο προπονητής είχε βάσιμους λόγους να τους χρησιμοποιεί λιγότερο και εμπιστεύονται την κρίση του. Ξέρουν πως επικρατεί δικαιοσύνη και έχουν εμπεδώσει την αξιοκρατία.

Για τους ίδιους λόγους, ο καυγάς σε ζωντανή μετάδοση ανάμεσα στον Αράο και στον Μλαντένοβιτς, δεν θα επηρεάσει το κλίμα στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Οι δύο «πράσινοι» θα τιμωρηθούν από τον Γιοβάνοβιτς στο βαθμό που απαιτείται, θα λύσουν ήρεμα τις διαφορές τους με συζήτηση και η ζωή στον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί φυσιολογικά