Ο Κούτσιας σκόραρε ξανά κι έγραψε ιστορία (vid)

Ο πανηγυρισμός του Κούτσια

i

© Printscreen

Ο Κούτσιας σκόραρε ξανά κι έγραψε ιστορία (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:40 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 28.05.2023

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούτσιας, βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς και κατέγραψε ιστορική επίδοση.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και του Βόλου Γιώργος Κούτσιας δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς βρήκε δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Η Νιού Ίνγκλαντ υποδέχτηκε τους Σικάγο Φάιρ για το πρωτάθλημα του MLS, σε μία ματσάρα που τα είχε όλα (3-3). Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Κούτσιας, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε έγραψε ιστορία.

Στο 10ο λεπτό, ο Σακίρι έβγαλε τον νεαρό φορ σε θέση τετ α τετ με μία εξαιρετική ασίστ, με τον Κούτσια να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με ένα εξαιρετικό τελείωμα. Με αυτό το τέρμα, έγινε παράλληλα ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του, που καταφέρνει να σκοράρει σε δυο σερί ματς του αμερικανικού πρωταθλήματος, χωρίς να έχει κλείσει τα 20 του χρόνια.

Την προηγούμενη αγωνιστική, ο 19χρονος φορ πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο MLS κόντρα στον... Γιακουμάκη. Συγκεκριμένα, Σικάγο Φάιρ και Ατλάντα Γιουνάιτεντ εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 3-3, στην ντερμπάρα του MLS με άκρως ελληνικό ενδιαφέρον. Τόσο ο Γιώργος Γιακουμάκης, όσο και ο Γιώργος Κούτσιας βρήκαν δίχτυα. 

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα προσωπικό σόου, ανέτρεψε το σκορ από 2-1 σε 2-3 για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, φθάνοντας τα 8 γκολ σε 10 αγώνες στο MLS των ΗΠΑ. Κάπου εκεί εμφανίστηκε και ο Γιώργος Κούτσιας. Ο νεαρός άσος της Σικάγο Φάιρ πέρασε στο ματς στο 80’ και λίγο αργότερα (89’) ισοφάρισε σε 3-3, «κλέβοντας» ουσιαστικά την παράσταση από τον πρώην επιθετικό της Σέλτικ.

Με τη φανέλα των Σικάγο Φάιρ, ο Κούτσιας μετράει δέκα συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ.