Κούτσιας: «Πρώτο γκολ στο MLS - Τι συναίσθημα!» (vid)

Ο Γιώργος Κούτσιας

i

© PrtScr

Κούτσιας: «Πρώτο γκολ στο MLS - Τι συναίσθημα!» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:54 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 23.05.2023

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούτσιας, πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα του MLS με τη φανέλα των Σικάγο Φάιρ και μέσω των social media μοιράστηκε τη χαρά του.

Ο Γιώργος Κούτσιας ήρθε αντιμέτωπος με τον Γιώργο Γιακουμάκη, με τους δύο Έλληνες επιθετικούς να πρωταγωνιστούν. Συγκεκριμένα, Σικάγο Φάιρ και Ατλάντα Γιουνάιτεντ εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 3-3, στην ντερμπάρα του MLS με άκρως ελληνικό ενδιαφέρον. Τόσο ο Γιώργος Γιακουμάκης, όσο και ο Γιώργος Κούτσιας βρήκαν δίχτυα, όμως για τον τελευταίο το συγκεκριμένο γκολ είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς ήταν το παρθενικό του.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα προσωπικό σόου, ανέτρεψε το σκορ από 2-1 σε 2-3 για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, φθάνοντας τα 8 γκολ σε 10 αγώνες στο MLS των ΗΠΑ. Κάπου εκεί εμφανίστηκε και ο Γιώργος Κούτσιας. Ο νεαρός άσος της Σικάγο Φάιρ πέρασε στο ματς στο 80’ και λίγο αργότερα (89’) ισοφάρισε σε 3-3, «κλέβοντας» ουσιαστικά την παράσταση από τον πρώην επιθετικό της Σέλτικ

Με τη φανέλα των Σικάγο Φάιρ, ο Κούτσιας μετράει εννιά συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ. Σε δηλώσεις του μετά το ματς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ο νεαρός φορ ανέφερε: «Γεια σας είμαι ο Γιώργος Κούτσιας. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ στο MLS. Θέλω να συνεχίσω έτσι, θα δουλέψω σκληρά για να συνεχίσει να κερδίζει η ομάδα. Τίποτα άλλο. Την επόμενη μέρα ξανά σκληρή δουλειά στην προπόνηση και συνεχίζουμε».

Ωστόσο, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και του Βόλου δεν έμεινε εκεί, καθώς πόσταρε το γκολ του στο προσωπικό του προφίλ στο instagram κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι συναίσθημα!. Πρώτο γκολ στο MLS με τη φανέλα των Σικάγο Φάιρ».