Γκάλο στο Sportal: «Tο αποτέλεσμα του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο»
i

Ροντρίγκο Γκάλο και Αμρ Ουάρντα / © Intime

Γκάλο στο Sportal: «Tο αποτέλεσμα του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:45 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 07.02.2023

Ο Ροντρίγκο Γκάλο κλήθηκε να σχολιάσει μέσω του Sportal το περιστατικό στο Ατρόμητος - ΑΕΚ, εκφράζοντας την ελπίδα πως το αποτέλεσμα θα καθοριστεί στον αγωνιστικό χώρο.

Τα 24ωρα περνούν όμως τα όσα συνέβησαν στο Ατρόμητος - ΑΕΚ συνεχίζουν να απασχολούν την επικαιρότητα. Η μη διεξαγωγή της αναμέτρησης στο Περιστέρι εξαιτίας του ύψους των δοκαριών βρίσκονται στο επίκεντρο όχι μόνο των πρωταγωνιστών, αφού Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και   πήραν θέση για το συμβάν.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι συνέβη, η ιστορία έχει ως εξής. Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο Νορντίν Άμραμπατ παρατήρησε μία «ασυμφωνία» στο ύψος το τερμάτων. Τότε ειδοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας του και εκείνοι με τη σειρά τους τον διαιτητή Μανούχο, ο οποίος έσπευσε να διαπιστώσει αν υπήρχε όντως πρόβλημα. Κάπου εκεί, ξεκίνησε και η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών.

Αφενός η πλευρά των «κιτρινόμαυρων» δεν θεωρούσε ορθό να διεξαχθεί παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες και αφετέρου εκείνη των Περιστεριωτών υποστήριξε πως το ζήτημα ήταν ένα-δύο εκατοστά διαφορά σε μόλις ένα σημείο του τέρματος. Το αποτέλεσμα ήταν η αναβολή του αγώνα, ο οποίος φαίνεται πως θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος φόρεσε τις φανέλες και των δύο ομάδων, έχοντας μάλιστα πλούσιο παρελθόν τόσο στην Ένωση όσο και στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Ο ίδιος, λοιπόν, κλήθηκε να σχολιάσει μέσω του Sportal τα όσα διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, τονίζοντας πως τέτοια πράγματα δεν είναι ωραίο να συμβαίνουν, ειδικά με τη βαθμολογία να βρίσκεται σε σημείο καμπής.

«Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να σχολιάσω. Δεν ήμουν εκεί και δεν μπορώ να πω τι είναι σωστό και τι λάθος. Ελπίζω το αποτέλεσμα του αγώνα των δύο ομάδων, να αποφασιστεί στον αγωνιστικό χώρο. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο και τέτοια πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν», ανέφερε συγκεκριμένα ο 36χρονος Βραζιλιάνος.