Κούγιας: «Μεζούρα είχε η γιαγιά μου! - Λέω κατηγορηματικά πως ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί»
i

Ο Αλέξης Κούγιας/ © Intime

Κούγιας: «Μεζούρα είχε η γιαγιά μου! - Λέω κατηγορηματικά πως ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί»

Sportal newsroom 14:02 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 07.02.2023

Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είχε να πει πριν από λίγο ο Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στην επικείμενη δικαίωση του Ατρομήτου

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας o οποίος έχει αναλάβει την υπερασπιστική γραμμή του Ατρομήτου, βρέθηκε καλεσμένος στην ΕΡΑ Σπορ πριν από λίγο, αναφέροντας ουκ ολίγα ενδιαφέροντα στον ραδιοφωνικό αέρα. Ας δούμε μερικά από τα σημαντικά που είχε να πει. 

«Αληθεύει, μου ζήτησαν να αναλάβω από τον Ατρόμητο. Ήδη κάναμε μια σύσκεψη, ζήτησα ορισμένα πράγματα και εργάζομαι προδικαστικά για την υπόθεση. Θα ζητήσω διακοπή γιατί έχω και την υπόθεση του Άλκη. Και οι 2 πλευρές δικαιούνται να προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο στην επιτροπή εφέσεων αν δε μείνουν ικανοποιημένες. Πάλι τακτικοί δικαστές υπάρχουν κι εκεί. Σε τρίτο βαθμό υπάρχει και το ΚΑΣ, συνεπώς ίσως τραβήξει πάνω από 2-3 μήνες η όλη υπόθεση». 

Κούγιας για δίκη των 12: «Θα βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:59 - 06.02.2023

Κούγιας για δίκη των 12: «Θα βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση» (vid)

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου 19χρονου, Αλέξης Κούγιας, άφησε αιχμές για τη στάση των συνηγόρων υπεράσπισης των δώδεκα κατηγορουμένων ατόμων που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ενώ συνέχισε: «Το να μετράνε με μεζούρες της αστυνομίας το ύψος των δοκαριών πριν το παιχνίδι, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Μεζούρα είχε η γιαγιά μου! Δε θέλω να πω περισσότερα, σας λέω ωστόσο κατηγορηματικά πως ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. Θα επαναληφθεί το παιχνίδι, ήταν μεγάλο λάθος του διαιτητή, έπρεπε απλά να αναβάλει το παιχνίδι. Προβλέπεται νομικά το να κάνουν κυρία παρέμβαση ο ΠΑΟΚ πχ και ο Παναθηναϊκός, ως έχοντες έννομο συμφέρον. Θεωρητικά, ομάδες της Super League νομικά έχουν δικαίωμα παρέμβασης»

Αν μη τι άλλο, αυτή η υπόθεση έχει όπως λέμε «πολύ ψωμί» μπροστά της. Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις ώστε να σας ενημερώνουμε.