Η ΚΕΔ πήρε θέση για την εμπρηστική επίθεση στο μαγαζί του Ανδρέα Γκάμαρη

Ανδρέας Γκάμαρης

i

© Intime

Η ΚΕΔ πήρε θέση για την εμπρηστική επίθεση στο μαγαζί του Ανδρέα Γκάμαρη

Με επίσημη τοποθέτησή της, η ΚΕΔ καταδίκασε την εμπρηστική επίθεση στο μαγαζί του διαιτητή της Super League, Ανδρέα Γκάμαρη.

Tα ξημερώματα της Πέμπτης (16/11), άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό σε κατάστημα επίπλων το οποίο ανήκει στον διαιτητή της Super League, Ανδρέα Γκάμαρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έσπασαν την κεντρική είσοδο του καταστήματος επίπλων το οποίο βρίσκεται στο Περιστέρι και τοποθέτησαν το γκαζάκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση κι έτσι δεν δημιουργήθηκαν περαιτέρω προβλήματα.

Το συγκεκριμένο δυσάρεστο γεγονός καταδίκασε με ανακοίνωση η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ), η οποία στάθηκε στο πλευρό του Έλληνα ρέφερι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχοντας ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό που συνέβη χθες στο μέλος της διαιτητικής μας οικογένειας Ανδρέα Γκάμαρη, εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της τόσο στον ίδιο όσο και την οικογένεια του. Η ΚΕΔ είναι πάντα στο πλευρό των Ελλήνων διαιτητών και καταδικάζει κάθε μορφή βίας. Τέτοιου είδους περιστατικά προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό.

Αυτός είναι ο διαιτητής του ερασιτεχνικού που δέχτηκε μπουνιά από πρώην παίκτη της Α1
ΜΠΑΣΚΕΤ

11:51 - 16.11.2023

Αυτός είναι ο διαιτητής του ερασιτεχνικού που δέχτηκε μπουνιά από πρώην παίκτη της Α1

Στον αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Basketaki», ο Δημήτρης Καλαϊτζάκης, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός στο υπουργείο Οικονομικών αλλά εκτελούσε χρέη διαιτητή, δέχθηκε επίθεση και χτύπημα από τον προπονητή της μίας ομάδας και πρώην παίκτη του Πανιωνίου στα χρόνια της Α1 κατηγορίας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τις ζημιές που προκλήθηκαν στην επιχείρηση του Ανδρέα Γκάμαρη: