Γκαραβέλης: «Η Λαμία δεν εξαρτάται από άλλους βοήθησε πολύ ο Βόκολος»

Το κλίμα στη Λαμία άλλαξε προς το καλύτερο.

i

©intime

Γκαραβέλης: «Η Λαμία δεν εξαρτάται από άλλους βοήθησε πολύ ο Βόκολος»

Sportal newsroom 16:49 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 23.04.2023

Ο γκολκίπερ της Λαμίας Θανάσης Γκαραβέλης αναφέρθηκε στην αλλαγή της εικόνας με την έλευση του Λεωνίδα Βόκολου.

Η Λαμία με την τεράστια νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο βγήκε για πρώτη φορά από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Με την έλευση του Λεωνίδα Βόκολου, φαίνεται ότι η κατάσταση βελτιώθηκε και ο Θανάσης Γκαραβέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Lamia Polis 87,7 αναφέρθηκε στο καλό πρόσωπο που δείχνει το τελευταίο διάστημα η ομάδα. Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαραβέλης:

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα ένα πολύ καλό εκτός έδρας τρίποντο. Όταν έρχεται και με ανατροπή πόσο μάλλον εκτός έδρας σίγουρα σου αφήνει μία μεγάλη ικανοποίηση. Σίγουρα ήταν καλές οι συνθήκες και με τη νίκη εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική επομένως νομίζω ότι το ξεκίνημα είναι πολύ καλό».

Για το αν είχαν στο μυαλό τους το ιδανικό σενάριο με 2/2: «Εντάξει όταν παίζεις πάντα θέλεις να κερδίζεις. Είχαμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είχε προηγηθεί όπως είπα η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα οπότε είπαμε γιατί όχι να μην κερδίσουμε και με τον Παναιτωλικό. Ήρθε η νίκη, συγκεντρωνόμαστε, το αφήνουμε πίσω και πάμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σίγουρα όταν κερδίζεις είναι ευχάριστο συναίσθημα και σου δίνει και ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για το αν έβλεπε σαν μια άτυπη προσωπική ρεβάνς το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό: «Στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρξε μια ατυχή στιγμή δική μου η οποία κόστισε, όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο συχνά. Είναι συχνό φαινόμενο να γίνονται λάθη, στο προηγούμενο παιχνίδι στο Αγρίνιο έτυχε σε εμένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα στο μυαλό μου έτσι, το ξεπέρασα το άφησα πίσω και προσπάθησα να διορθώσω τις αδυναμίες. Είμαι χαρούμενος και εγώ που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι για να έρθει η νίκη και προχωράμε».

Για το τι άλλαξε ο Λεωνίδας Βόκολος: «Η αλήθεια είναι ότι άλλαξε το κομμάτι της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης ο κόουτς. Μας πέρασε τις ιδέες του συν το ότι ήρθαν τα αποτελέσματα να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία, οδήγησαν την ομάδα στην εικόνα που έχει σήμερα και τα θετικά αυτά αποτελέσματα. Όπως είπατε πολύ σωστά πλέον κοιτάμε μόνο τους εαυτούς μας, γιατί είχαμε φτάσει σε ένα σημείο να είμαστε τελευταίοι και να εξαρτιόμαστε από τους άλλους. Είμαστε σε ένα καλό σημείο, δεν έχουμε εκπληρώσει ακόμα το στόχο μας. Να φτάσουμε στην παραμονή και μετά θα έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Φέτος βλέπουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και ψηλά και χαμηλά. Είδαμε τι έγινε με τον ΟΦΗ στα Γιάννενα σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν κάποιοι να πουν ότι ο ΟΦΗ είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Ο ΟΦΗ ειδικά στην έδρα του είναι πολύ δυνατός, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μία δύσκολη και δυνατή έδρα παρόλα αυτά εμείς προετοιμαζόμαστε όπως για όλα τα παιχνίδια θα πάμε στην Κρήτη ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με οδηγό την εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια».

Για το ενδεχόμενο ισοβαθμιών: «Να είμαι ειλικρινής δεν το έχουμε στο μυαλό μας το ενδεχόμενο αυτό. Δεν έχει γίνει καμία τέτοια κουβέντα δεν σκεφτόμαστε τις ισοβαθμίες, κοιτάμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή και να μην μπούμε σε αυτό το σενάριο. Τώρα εάν και εφόσον οι τελευταίες αγωνιστικές μας αναγκάσουν, σίγουρα θα μπούμε σε μία τέτοια διαδικασία για να το εξετάσουμε. Με τα Γιάννινα υπερτερούμε, αλλά ειλικρινά δεν το έχουμε στο μυαλό μας».

Για τη μάχη του τίτλου: «Δύσκολο να προβλέψεις! Σίγουρα νομίζω και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι δυνατοί και μάχονται ως το τέλος, ίσως με τα τελευταία αποτελέσματα ίσως η ΑΕΚ να είναι σε θέση ισχύος γιατί πήρε μεγάλη νίκη ψυχολογίας αλλά νομίζω, έχει πολλά παιχνίδια ακόμα επομένως κι εμείς παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον!».