Βαθμολογία playouts: Νίκες χρυσάφι για Λαμία, Ιωνικό, έμπλεξε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ουραγός ο Λεβαδειακός

Κερδισμένοι στη βαθμολογία Ιωνικός και Λαμία.

i

©intime

Βαθμολογία playouts: Νίκες χρυσάφι για Λαμία, Ιωνικό, έμπλεξε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ουραγός ο Λεβαδειακός

Sportal newsroom 23:28 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 01.04.2023

Βαθμολογία play out: Ο Ιωνικός και η Λαμία με τις νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, αντίστοιχα, έκαναν σημαντικό βήμα για την παραμονή. Μπλέξιμο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, τελευταίος ο Λεβαδειακός.

Η Λαμία και ο Ιωνικός, αναμφίβολα, είναι οι κερδισμένοι της δεύτερης αγωνιστικής των play out.

Στους χαμένους ανήκουν δεδομένα ο Λεβαδειακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, ο Λεβαδειακός προηγήθηκε 1-0, αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1 κι άφησε την ομάδα της Βοιωτίας στην τελευταία θέση.

Στη συνέχεια στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξένησε τη Λαμία και άνοιξε το σκορ με τον Λιάβα, αλλά η ομάδα της Φθιώτιδας με τρομερή αντεπίθεση, ισοφάρισε με τον Μεντίνα, προηγήθηκε άμεσα σε ένα λεπτό με τον Μαρτίνεθ και ο ίδιος διαμόρφωσε και το τελικό 1-3.

Ο Ιωνικός νίκησε τον Αστέρα και μπήκε γερά στη «μάχη» της παραμονής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:03 - 01.04.2023

Ο Ιωνικός νίκησε τον Αστέρα και μπήκε γερά στη «μάχη» της παραμονής

Τεράστιας σημασίας νίκη πανηγύρισε ο ανώτερος Ιωνικός, που επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νίκαια και πήρε σημαντική ανάσα, προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη Super League.

Ο ΟΦΗ έπειτα από 22 χρόνια έφυγε νικητής από τους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή, αλλά οι γηπεδούχοι έμπλεξαν σοβαρά, αφού ισοβαθμούν με τη Λαμία.

Στον τελευταίο αγώνα ο Ιωνικός με αυτογκόλ του Καρμόνα επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, προσπέρασε τον Λεβαδειακό κι έχει σε απόσταση βολής Λαμία και Γιάννινα.