Ανώτερος, αλλά «Χ»αμένος ο Λεβαδειακός

Λεβαδειακός - Ατρόμητος

i

© Intime

Ανώτερος, αλλά «Χ»αμένος ο Λεβαδειακός

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:59 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 01.04.2023

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος σε όλα κόντρα στον Ατρόμητο, προηγήθηκε, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-1) και κλώτσησε την ευκαιρία να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ισοπαλία σαν ήττα για τον ανώτερο Λεβαδειακό! Οι Βοιωτοί κυριάρχησαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ χάρη σε γκολ του Βινίσιους, αλλά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη, καθώς ο Κιάρτανσον έγραψε το τελικό 1-1 για τους Περιστεριώτες.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχασε την ευκαιρία να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα και έμεινε στην 13η θέση με 19 βαθμούς, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων παρέμεινε στην 7η θέση με 33 βαθμούς.

Οι Βοιωτοί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και η εικόνα τους ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα του Κρις Κόουλμαν να δυσκολεύεται πολύ να κυκλοφορήσει -ακόμα και να κρατήσει- την μπάλα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 33' και ήταν των γηπεδούχων, όταν ο Γιαννιώτας έπιασε ένα ωραίο σουτ, όμως ο Γιαννιώτης του είπε όχι με μια εντυπωσιακή επέμβαση. Αυτή ήταν και η μοναδική σημαντική ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Το σκηνικό δεν άλλαξε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο, αφού συνεχίστηκε η ανωτερότητα της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, που στο 51' έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Γερεμέγεφ να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ ο ίδιος απείλησε και στο 68', όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πελυρά των διχτύων.

Ο Λεβαδειακός ανταμείφθηκε για την εικόνα του μέσα στο γήπεδο, καθώς στο 70' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από κόρνερ του Νταμπό, ο Βινίσιους πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από Σαχπεκίδη, Έρλινγκμαρκ και Γιαννιώτη και έγινε το 1-0.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το προβάδισμα τους, με τους Περιστεριώτες να φτάνουν στην ισοφάριση στο 81ο λεπτό. Ο Κιάρτανσον σκόραρε από κοντά μετά από κεφαλιά του Ρομπάιγ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγας, Παναγιώτου (46' Γερεμέγιεφ), Παζ, Χάμοντ (46' Νταμπό), Μεχία, Νίκας, Σαχπεκίδης, Γιαννιώτας (61' Σακό).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίδα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (69' Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης (46' Ροτάριου), Τζαβίδας (69' Κωτσόπουλος).

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Η αναποτελεσματικότητα του Λεβαδειακού και η αποτελεσματικότητα του Ατρόμητου καθόρισαν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

MVP: Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Βινίσιους, ο οποίος ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις φάσεις του Λεβαδειακού, δημιουργώντας συνεχώς πρόβλημα στην άμυνα του Ατρόμητου.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ: Ο Λεβαδειακός έχει κερδίσει μόλις σε 1 από τα 11 τελευταία επίσημα παιχνίδια με τον Ατρόμητο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Πλέον ο Λεβαδειακός στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Ατρόμητος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.