Γκαρσία: «Η δουλειά μας είναι τώρα, να κρατήσουμε την ΑΕΚ στην κορυφή»
i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Γκαρσία: «Η δουλειά μας είναι τώρα, να κρατήσουμε την ΑΕΚ στην κορυφή»

Κώστας Τσίλης 18:02 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 04.02.2023

Ο Γκαρσία ξεκαθάρισε πως πλέον δουλειά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, είναι να κρατήσουν την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ η κατάσταση με την οποία θα πάνε στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο, είναι πρωτόγνωρη για φέτος. Θα μπουν για πρώτη φορά σε ματς ως οδηγοί στην βαθμολογία. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Λιβάι Γκαρσία μιλώντας στην κάμερα της Nova, είναι πως αυτό που έχουν στο μυαλό τους όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ, είναι να κρατήσουν την ομάδα στην κορυφή.

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα από τον Οκτώβρη έχει μάθει στους παίκτες του να μην κοιτούν την βαθμολογία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:15 - 04.02.2023

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα από τον Οκτώβρη έχει μάθει στους παίκτες του να μην κοιτούν την βαθμολογία

Ήδη από τον περασμένο Οκτώβρη ο Αλμέιδα είχε περάσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το μήνυμα πως δεν πρέπει ποτέ να κοιτάζουν την βαθμολογία και την θέση της ομάδας

«Αισθανόμαστε πολύ καλά. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά συνήλθαμε, πήραμε τα αποτελέσματα και τώρα είμαστε καλά. Τώρα θα είναι η δουλειά μας, να πρέπει να μείνουμε στην κορυφή. Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, μέρα με την μέρα, πρέπει να έχουμε το μυαλό μας εκεί»

Όσο για το ματς με τον Ατρόμητο και το γεγονός πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν κέρδισαν στο ίδιο γήπεδο, ο Λιβάι τόνισε: «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Έχουμε ένα αγωνιστικό πλάνο και θα πάμε για να το εκτελέσουμε σωστά. Το πιο σημαντικό είναι να πάμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε εμείς. Αν έχασαν κάποιο βαθμό οι αντίπαλοι σ’ αυτή την έδρα, είναι καλοδεχούμενο, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς»