Γκαρσία: «Ναι, το έχω στο μυαλό μου πως ο πρόεδρος δεν πρόκειται να με παραχωρήσει ποτέ»

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Γκαρσία: «Ναι, το έχω στο μυαλό μου πως ο πρόεδρος δεν πρόκειται να με παραχωρήσει ποτέ»

Κώστας Τσίλης 11:10 - 11.03.2024

Η χρηματιστηριακή αξία του Γκαρσία εκτοξεύεται μετά από κάθε γκολ, ο Μελισσανίδης που έχει πει πως δεν θέλει να τον παραχωρήσει ποτέ "τρελαίνεται" όλο και πιο πολύ και ο Λιβάι ξέρει ακριβώς τι γίνεται

Δεν είναι μόνο πως ο Λιβάι Γκαρσία πρόσθεσε στην Λαμία ακόμα δυο γκολ στην φετινή του στατιστική και κυνηγάει ακόμα πιο δυνατά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος. Είναι και η ομορφιά των φάσεων. Το πόσο όμορφα ήταν και τα δυο γκολ. Και φυσικά με τέτοια γκολ η χρηματιστηριακή αξία του Γκαρσία, που ήδη αποδεδειγμένα μετά το περασμένο καλοκαίρι είναι πάνω από τα 20 εκατομμύρια, εκτοξεύεται.

Από την άλλη μεριά, μετά από τέτοια γκολ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης «τρελαίνεται» όλο και περισσότερο με τον Λιβάι. Και δεν έχουν περάσει ούτε δυο μήνες, από τότε που ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε πει μέσα στα αποδυτήρια, πως μ’ αυτά που κάνει, δεν θέλει να τον παραχωρήσει ποτέ. Ήδη από τότε είχατε διαβάσει στο Sportal.gr, πως εκείνη η ατάκα, δεν απέχει πολύ, απ’ αυτό που πραγματικά σκέφτεται ο Μελισσανίδης. Και είναι κάτι που και ο Γκαρσία το ξέρει. Το απέδειξε με την απάντηση που έδωσε στην ερώτηση χθες μετά το ματς, για εάν σκέφτεται πως ίσως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, δεν τον παραχωρήσει ποτέ.

«Ναι, το σκέφτομαι! Στην τελική αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Οπότε μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι εδώ θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και θα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται». Όσο για τα γκολ του με την Λαμία, τόνισε: «Νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό το γκολ και επίσης νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό το γκολ ήρθε σε μία στιγμή, που η χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, είχα κάποιες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο, οπότε αυτό το γκολ έρχεται να… σπρώξει, να δώσει έξτρα κίνητρο και ενέργεια γι’ αυτό που χρειάζομαι».