Αποθέωσε Λιβάι Γκαρσία ο Μάνταλος: «Ισως το καλύτερο της χρονιάς, θα φάει… καραμούζα στο λεωφορείο»

Πέτρος Μάνταλος & Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Αποθέωσε Λιβάι Γκαρσία ο Μάνταλος: «Ισως το καλύτερο της χρονιάς, θα φάει… καραμούζα στο λεωφορείο»

Κώστας Τόπας 10:59 - 11.03.2024

Ο Πέτρος Μάνταλος αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία ειδικά για το πρώτο γκολ που σημείωσε απέναντι στη Λαμία, ενώ δεν παρέλειψε να αστειευτεί κιόλας μαζί του, προαναγγέλλοντας πειράγματα προς αυτόν κατά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στο άνετο πέρασμα της από την έδρα της Λαμίας (0-4), για την πρεμιέρα των Play Offs. Ο 26χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάκο πέρασε ως αλλαγή στο 78' της αναμέτρησης και κατάφερε δέκα λεπτά αργότερα να βρει δίχτυα και μάλιστα δύο φορές.

Μετά το παιχνίδι, ο Πέτρος Μάνταλος αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία ειδικά για το πρώτο γκολ που σημείωσε απέναντι στη Λαμία, ενώ δεν παρέλειψε να αστειευτεί κιόλας μαζί του, προαναγγέλλοντας πειράγματα προς αυτόν κατά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

«Νομίζω το πρώτο που βάζει μπορεί να το χαρακτηρίσω και το καλύτερο της χρονιάς! Σίγουρα το καλύτερο δικό του. Έχουμε αρκετή ώρα μέχρι να επιστρέψουμε στην Αθήνα θα φάει την… καραμούζα τώρα μέσα στο λεωφορείο», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Μάνταλος κι έπειτα στάθηκε στη δουλειά της ομάδας του στις στατικές φάσεις.

«Είμαστε μία ομάδα που ειλικρινά δουλεύει τις στατικές φάσεις πάρα πολύ, από την αρχή της σεζόν καθημερινά σε κάθε προπόνηση», κατέληξε ο 32χρονος Έλληνας διεθνής μέσος της Ένωσης.