Το αινιγματικό story του Λιβάι Γκαρσία στο Instagram (pic)

Λιβάι Γκαρσία

i

© Intime

Το αινιγματικό story του Λιβάι Γκαρσία στο Instagram (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:19 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 31.07.2023

Μετά τη λήξη του φιλικού της ΑΕΚ κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, ο Λιβάι Γκαρσία προχώρησε σε μία αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο φιλικό της ΑΕΚ στην Τουρκία κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση ήταν ακόμη μία φορά ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα κι όπως είναι λογικό, ο ίδιος αποτελεί ένα από τα «hot name» αυτής της μεταγραφικής περιόδου.

Μία από τις ομάδες που έχουν εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του Λιβάι είναι και η Λανς, η οποία δείχνει έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τον αγοράσει από την ΑΕΚ.

Το νικηφόρο φιλικό της ΑΕΚ και το story του Γκαρσία 

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σε ένα πολύ δυνατό φιλικό στην έδρα της Τράμπζονσπορ, που είχε βασικούς τους Μπακασέτα, Κουρμπέλη, επικράτησε 3-1 σε ένα πλούσιο σε θέαμα φιλικό. Αρχικά τα πράγματα για την ΑΕΚ δεν ήταν καλά, αφού στο ξεκίνημα αποχώρησε τραυματίας ο Βίντα και στην ομάδα περιμένουν τις εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τους Κροάτες.

Στο 31' ο Λιβάι Γκαρσία έκανε το 0-1 για την ΑΕΚ και στο 41' ο Ελίασον με καταπληκτικό πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 54' ο Μάξι Γκόμεζ με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα μείωσε σε 1-2. Στο 69' η Ένωση κέρδισε πέναλτι, συγκεκριμένα, ο Γκατσίνοβιτς από τον Μπακασέτα, αλλά ο Λιβάι Γκαρσία νικήθηκε από τον Τσακίρ. Στο 75' ο Φαν Βέερτ έκανε το 1-3 σε μία υποδειγματική αντεπίθεση της ΑΕΚ και αυτό ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 82' ο Αθανασιάδης απέκρουσε εκπληκτικά το πέναλτι - έκανε χέρι ο Μάνταλος - του Μπακασέτα.

Το μήνυμα της ΑΕΚ ενόψει Ντιναμό και ο μονόδρομος του Αλμέιδα στο κακό σενάριο με τον Βίντα
CHAMPIONS LEAGUE

23:55 - 30.07.2023

Το μήνυμα της ΑΕΚ ενόψει Ντιναμό και ο μονόδρομος του Αλμέιδα στο κακό σενάριο με τον Βίντα

Με τη νίκη στην Τραπεζούντα η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και δείχνει παραπάνω από έτοιμη για τα προκριματικά του Champions League. Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως όλα είναι τέλεια...

Μετά τη λήξη του ματς, ο Λιβάι Γκαρσία προχώρησε σε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί αινιγματικό. Ο 25χρονος φορ ανέβασε μια πανηγυρική φωτογραφία του, συνοδευόμενη με ένα λουκέτο, δείχνοντας έτσι πως είναι αφοσιωμένος μόνο στην ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, λίγες μέρες πριν δώσει η ομάδα την πρώτη ευρωπαϊκή της μάχη.