Εκτός αποστολής ο Γκαστόν Ερναντές στο παιχνίδι της Σαν Λορέντσο με τη Λανούς

Γκαστόν Ερναντές

i

©PrtScr

Εκτός αποστολής ο Γκαστόν Ερναντές στο παιχνίδι της Σαν Λορέντσο με τη Λανούς

Δημήτρης Χούπης 22:01 - 26.01.2024

Η Σαν Λορέντσο άφησε εκτός αποστολής τον Γκαστόν Ερναντές για το παιχνίδι με τη Λανούς, βάζοντας... φωτιές για τα μεταγραφικά σενάρια με τον Ολυμπιακό.

Η Σαν Λορέντσο έβαλε... φωτιές. Η ομάδα από την Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Λανούς το Σάββατο (27/1) για το Copa de la Liga. Ωστόσο ο τεχνικός του συλλόγου άφησε εκτός αποστολής τον Γκαστόν Ερνάντες, ο οποίος έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό

Η αποστολή της Σαν Λορέντσο βγήκε λίγες ώρες, μετά το δημοσίευμα από την Αργεντινή που υποστήριζε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα από την Αργεντινή. 

Χθεσινό δημοσίευμα μάλιστα είχε υποστηρίξει ότι ο Ολυμπιακός δεν πληρούσε ορισμένες προϋποθέσεις που είχε θέσει η Σαν Λορέντσο και κάπως έτσι ο 25χρονος δεν θα ταξίδευε για την Ελλάδα. 

Νεότερο ρεπορτάζ από την Αργεντινή ωστόσο ανέφερε ότι οι όποιες διαφορές των δύο ομάδων λύθηκαν και ο Ερναντές θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτό δεν ήταν το μόνο Μέσο από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής που αναφέρθηκε στη συμφωνία των δύο ομάδων. 

Πιο αναλυτικά το «Ole» υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θα βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 3.200.000 ευρώ. Παρόλα αυτά τα χρήματα αυτά δεν αφορούν το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη αλλά το 85%. Μάλιστα αν ο Γκαστόν Ερναντές αγωνιστεί σε 40 παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν ακόμα 300.000 χιλιάδες ευρώ, ενώ αν φτάσει τους 80 αγώνες η Σαν Λορέντσο θα εισπράξει άλλα τόσα. Τέλος στη συμφωνία υπάρχει και ρήτρα για μετακίνηση του Αργεντινού στη Νότιγχαμ Φόρεστ.