Η σπουδαία εμφάνιση του Οτσόα κόντρα στην Ίντερ (vid)

Γκιγιέρμο Οτσόα

i

©glomex

Η σπουδαία εμφάνιση του Οτσόα κόντρα στην Ίντερ (vid)

Κώστας Τσιακλής 21:32 - 07.04.2023

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα ήταν καθοριστικός στο παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ και ήταν αυτός που επέτρεψε στη Σαλερνιτάνα να φτάσει στην ισοφάριση.

Η Ίντερ εξήλθε ισόπαλη εκτός έδρας με τη Σαλερνιτάνα (1-1) και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στο Champions League της νέας περιόδου. Ένας από τους λόγους της αποτυχίας των «νερατζούρι» ήταν η φοβερή εμφάνιση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Γκιγιέρμο Οτσόα. 

Ο Μεξικανός τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός και είχε στο ενεργητικό του τουλάχιστον έξι σωτήριες επεμβάσεις. Ο Οτσόα απέκρουσε αρχικά την κεφαλιά του Χοακίν Κορέα (στο 32΄), η οποία προήλθε από τη σέντρα του Ρόμπιν Γκόζενς από αριστερά. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Οτσόα σταμάτησε και την κοντινή κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου

Στο 49΄ ο 37χρονος γκολκίπερ απέκρουσε το σουτ του Νικολό Μπαρέλα και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι ενώ στο 63΄ είχε την απάντηση και στο σουτ του Χένρικ Μικιταριάν. Λίγο αργότερα ο Οτσόα πραγματοποίησε ίσως την κορυφαία του απόκρουση στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 64' έπειτα από την κεφαλιά του Λουκάκου που κατέληξε στο δοκάρι, ο Ντε Φράι πήρε το ριμπάουντ και με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία όμως ο Οτσόα έκανε μια φανταστική επέμβαση. 

Τέλος, στο 84΄ ο Λουκάκου γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή και έκανε ένα σουτ όμως ο Οτσόα ήταν ξανά εκεί και κράτησε το 0-1. Τελικά οι αποκρούσεις του Μεξικανού ήταν καθοριστικές αφού η Σαλερνιτάνα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 90΄ με τον Αντόνιο Καντρέβα