Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι η κακή τύχη, απλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι η κακή τύχη, απλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε»

Δημήτρης Χούπης 23:23 - 16.12.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχτηκε ότι τελευταία υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα του, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν μπορεί να κερδίσει αγώνες, τονίζοντας δε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα τύχης.

Η Κρίσταλ Πάλας «πάγωσε» το Etihad και τη Μάντσεστερ Σίτι αφού στο 90+4' ισοφάρισε με τον Ολίσε από τα έντεκα βήματα. Μάλιστα οι «αετοί» βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 0-2 μέχρι το 76'. Αυτή ήταν η πέμπτη φορά στα τελευταία έξι ματς που οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να κερδίσουν έναν αγώνα, κάτι που έφερε και την αντίδραση του Πεπ Γκουαρδιόλα

Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν, μετά τη λήξη του αγώνα φάνηκε ενοχλημένος από το πέναλτι του Φόντεν, αλλά και από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν νίκησε για ακόμα μια φορά. Συγκεκριμένα, σχολίασε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα τύχης, απλά δεν μπορούν να κερδίσουν, ενώ τόνισε πως όταν γίνεται ένα τέτοιο πέναλτι αξίζεις να μην πάρεις τη νίκη. 

«Δεν είναι κακή τύχη, το αξίζαμε. Δώσαμε δυο βαθμούς. Όταν κάνεις τέτοιο πέναλτι, το αξίζεις. 

Παίξαμε πάρα πολύ καλά, σε όλες τις λεπτομέρειες ήμασταν πολύ καλοί. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να κερδίσουμε αγώνες. Συνέβη στο Etihad κόντρα στη Λίβερπουλ, συνέβη εδώ κόντρα και στην Τότεναμ και δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Επικός Χότζον: Ο Γκουαρδιόλα διαμαρτυρόταν για το πέναλτι της Πάλας και αυτός γελούσε μπροστά του
PREMIER LEAGUE

20:02 - 16.12.2023

Επικός Χότζον: Ο Γκουαρδιόλα διαμαρτυρόταν για το πέναλτι της Πάλας και αυτός γελούσε μπροστά του

Μία απίστευτη στιγμή εκτυλίχθηκε στο παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον τεχνικό των «αετών» να γελάει στη... μούρη του Γκουαρδιόλα που διαμαρτυρόταν για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της ομάδας του.

Με αυτή την ισοπαλία οι «πολίτες» βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 34 βαθμούς, τρεις πόντους πίσω από την κορυφή όπου βρίσκεται η Λίβερπουλ, αλλά και έναν μπροστά από την πέμπτη Τότεναμ