Συγκινητικές στιγμές στο Vitality: Ο προπονητής της Λούτον χειροκροτεί όλο το γήπεδο δακρυσμένος μετά την κατάρρευση του Λόκιερ

Συγκινητικές στιγμές στο Vitality: Ο προπονητής της Λούτον χειροκροτεί όλο το γήπεδο δακρυσμένος μετά την κατάρρευση του Λόκιερ

Δημήτρης Χούπης 21:57 - 16.12.2023

Μία συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο Vitality με τον προπονητή της Λούτον να χειροκροτεί όλο το γήπεδο δακρυσμένος μετά την κατάρρευση του Τομ Λόκιερ.

Το παιχνίδι της Μπόρνμουθ με τη Λούτον διακόπηκε οριστικά μετά την κατάρρευση του παίκτη της δεύτερης, Τομ Λόκιερ. Συγκεκριμένα λίγο μετά την ισοφάριση των «κερασιών», ο αρχηγός της ομάδας του Λονδίνου κατάρρευσε στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες των δύο ομάδων να σταματάνε αμέσως το παιχνίδι και τους γιατρούς να μπαίνουν για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. 

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή ο προπονητής της Λούτον μπήκε κι αυτός στο γήπεδο για να δει τι έπαθε ο αρχηγός της ομάδας του. Μετά την οριστική διακοπή του αγώνα λοιπόν ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας, Ρομπ Έντουαρντς έκανε τον γύρω του γηπέδου δακρυσμένος, χειροκροτώντας τον κόσμο που βρέθηκε στο Vitality. 

«Ο Λόκιερ έπαθε καρδιακή προσβολή, έχει τώρα τις αισθήσεις του»

Η Λούτον λοιπόν λίγη ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού έκανε γνωστό ότι ο Λόκιερ έπαθε καρδιακή ανακοπή και την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο είχε κανονικά τις αισθήσεις του. Ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου και του κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις. 

«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός μας υπέστη καρδιακή προβολή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχε τις αισθήσεις του την στιγμή που τον πήραν με το φορείο.

Έλαβε περαιτέρω φροντίδα εντός του γηπέδου, για την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ιατρικά τιμ και από τις δύο πλευρές. Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του στο πλευρό του.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή σας και τα μηνύματά σας για τον Τομ».