Λούτον: «Ο Λόκιερ έπαθε καρδιακή προσβολή, έχει τώρα τις αισθήσεις του»

Λούτον: «Ο Λόκιερ έπαθε καρδιακή προσβολή, έχει τώρα τις αισθήσεις του»

Δημήτρης Χούπης 20:48 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 16.12.2023

Με ανακοίνωση η Λούτον έκανε γνωστό ότι ο λόγος της κατάρρευσης του Τομ Λόκιερ ήταν η καρδιακή προσβολή, ωστόσο σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας ο Ουαλός έχει πλέον τις αισθήσεις του.

Το παιχνίδι της Μπόρνμουθ με τη Λούτον διακόπηκε οριστικά λόγω της κατάρρευσης του παίκτη της δεύτερης, Τομ Λόκιερ. Στο 60ο λεπτό του αγώνα ο Ουαλός έπεσε στο έδαφος «παγώνοντας» όλο τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο.

Με ανακοίνωση λοιπόν η ομάδα του Λονδίνου έκανε γνωστό ότι ο αρχηγός της έπαθε καρδιακή προσβολή, ενώ την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο είχε κανονικά τις αισθήσεις του. Πλέον σύμφωνα με ενημέρωση της Λούτον ο Λόκιερ βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός μας υπέστη ανακοπή καρδιάς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχε τις αισθήσεις του την στιγμή που τον πήραν με το φορείο.

Έλαβε περαιτέρω φροντίδα εντός του γηπέδου, για την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ιατρικά τιμ και από τις δύο πλευρές.

Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του στο πλευρό του.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή σας και τα μηνύματά σας για τον Τομ».