Λούτον: «Απολογούμαστε σε όλους τους φιλάθλους για το γεγονός ότι οι παίκτες δεν είχαν καμία διάθεση να συνεχίσουν το παιχνίδι»

Λούτον: «Απολογούμαστε σε όλους τους φιλάθλους για το γεγονός ότι οι παίκτες δεν είχαν καμία διάθεση να συνεχίσουν το παιχνίδι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:03 - 16.12.2023

Ανακοίνωση για την κατάρρευση του Τομ Λόκιερ εξέδωσε η Λούτον, η οποία απολογήθηκε στους φιλάθλους για το γεγονός πως το παιχνίδι με την Μπόρνμουθ δεν ολοκληρώθηκε.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Λούτον δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά τη σοκαριστική κατάρρευση του Τομ Λόκιερ. Η δεύτερη εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας απολογήθηκε, στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, για την οριστική διακοπή του αγώνα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λούτον:

«Όλοι ελπίζουμε και προσευχόμαστε για τον αρχηγό και αρχηγό μας Τομ Λόκιερ, ο οποίος ευτυχώς έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς του συνέβη και ποια είναι τα επόμενα βήματα όσον αφορά την υγεία του, αλλά ευχαριστούμε την Μπόρνμουθ και το ιατρικό επιτελείο για την άμεση ανταπόκρισή τους, η οποία ήταν εκπληκτική.

Απολογούμαστε σε όλους τους φιλάθλους για το γεγονός ότι οι παίκτες και από τις δύο πλευρές δεν είχαν καμία διάθεση να συνεχίσουν το παιχνίδι, αφού είδαν τον πολύ αγαπημένο συμπαίκτη και φίλο τους να λιποθυμάει.

Ευχαριστούμε όλους για το υπέροχο χειροκρότημα και το σύνθημα που φώναξαν για τον παίκτη μέσα στο γήπεδο σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Τώρα είναι η ώρα για όλους τους παίκτες, το προσωπικό και τους υποστηρικτές μας να ενωθούν όπως κάνουμε πάντα και να δώσουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας στον Τομ και την οικογένειά του. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του».