Ανέκτησε τις αισθήσεις του ο ποδοσφαιριστής της Λούτον που κατέρρευσε

Ανέκτησε τις αισθήσεις του ο ποδοσφαιριστής της Λούτον που κατέρρευσε

Sportal newsroom 18:55 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 16.12.2023

Ο Τομ Λόκιερ της Λούτον άρχισε να ανταποκρίνεται στα εξωτερικά ερεθίσματα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Θετικές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση του Τομ Λόκιερ. Ο αρχηγός της Λούτον κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπόρνμουθ με συνέπεια το ματς να διακοπεί στο 60ό λεπτό.

Αμέσως μετά την κατάρρευση του ποδοσφαιριστή, τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Ο παίκτης αποχώρησε με φορείο λίγο αργότερα, αφού πρώτα οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τομ Λόκιερ έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του. Ο γιατρός της Μπόρνμουθ ενημέρωσε ότι ο ποδοσφαιριστής ανταποκρίνεται στα εξωτερικά ερεθίσματα, ωστόσο άπαντες είναι σε εγρήγορση.

Κατέρρευσε ο Τομ Λόκιερ στον αγώνα Μπόρνμουθ - Λούτον

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Λούτον διακόπηκε προσωρινά λόγω κατάρρευσης του παίκτη της δεύτερης ομάδας, Τομ Λόκιερ.

Τέσσερα λεπτά μετά την ισοφάριση των «κερασιών», ο αμυντικός της Λούτον κατέρρευσε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να σταματάνε αμέσως το παιχνίδι για να μπουν οι γιατροί και να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τα Μέσα στην Αγγλία ο παίκτης της λονδρέζικης ομάδας φαίνεται ότι προηγουμένως είχε χτυπήσει στο κεφάλι του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευσή του.

Λίγα λεπτά μετά οι παίκτες αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια, με την τύχη του παιχνιδιού να παραμένει άγνωστη ακόμα. Οι οπαδοί στο γήπεδο μάλιστα άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του παίκτη ως ένδειξη στήριξης. Σύμφωνα με τον γιατρό της Μπόρνμουθ ο Ουαλός έχει τις αισθήσεις του, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία της πτώσης του.