Οριστική διακοπή στο Μπόρνμουθ - Λούτον μετά την κατάρρευση του Λόκιερ (vid)

Οριστική διακοπή στο Μπόρνμουθ - Λούτον μετά την κατάρρευση του Λόκιερ (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:27 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 16.12.2023

Την απόφαση να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπόρνμουθ και τη Λούτον πήρε ο διαιτητής του αγώνα, μετά την κατάρρευση του Τομ Λόκιερ.

Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρισαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Vitality Stadium», προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το Μπόρνμουθ - Λούτον. Στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τομ Λόκιερ κατέρρευσε στο γρασίδι, με αποτέλεσμα τα ιατρικά τιμ να σπεύσουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. 

Λίγα λεπτά μετά οι παίκτες αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια, με την τύχη του παιχνιδιού να παρέμενε άγνωστη . Οι οπαδοί στο γήπεδο μάλιστα άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του παίκτη ως ένδειξη στήριξης, ενώ σύμφωνα με τον γιατρό της Μπόρνμουθ ο Ουαλός βρήκε τις αισθήσεις του. Τελικά ο ρέφερι του αγώνα πήρε την απόφαση να διακόψει το παιχνίδι, το οποίο πιθανότατα θα συνεχιστεί από το 66ο λεπτό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λόκιερ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια του τελικό των playoffs ανόδου της Championship είχε πέσει ξανά στο έδαφος προκαλώντας και πάλι την ανησυχία των παικτών και του κόσμου.