Γκουαρδιόλα: «Δεν θα κινηθούμε για τον Εμπαπέ, όλοι ξέρουν πού θέλει να πάει» (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα & Κιλιάν Εμπαπέ

Γκουαρδιόλα: «Δεν θα κινηθούμε για τον Εμπαπέ, όλοι ξέρουν πού θέλει να πάει» (vid)

Κώστας Τόπας 13:58 - 19.06.2023

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να μιλήσει για τις πιθανότητες που έχουν οι Πολίτες να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Γάλλος επιθετικός επαναλαμβάνει εδώ και μια εβδομάδα ότι θέλει να παίξει στην Παρί και τη νέα σεζόν. 

Ετσι, όπως όλα δείχνουν ο 24χρονος Γάλλος αστέρας, αφού πρώτα έκλεισε την πόρτα στην Ρεάλ, τουλάχιστον για φέτος, θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού και τη νέα σεζόν. Από την άλλη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, ο Καταλανός τεχνικός ήταν κατηγορηματικός δίνοντας αρνητική απάντηση και τονίζοντας πως: «Οχι, όλοι γνωρίζετε που θέλει να πάει ο Εμπαπέ». Με αυτόν τον τρόπο ο Γκουαρδιόλα άφησε να εννοηθεί πως επιθυμία του Γάλλου στράικερ είναι να φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων, ακόμα και όταν μείνει ελεύθερος από την Παρί. Δηλαδή το επόμενο καλοκαίρι.

Στη Γαλλία για την έκπληξη και το βήμα πρόκρισης η Εθνική
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

08:48 - 19.06.2023

Στη Γαλλία για την έκπληξη και το βήμα πρόκρισης η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει απόψε (19/09, 21:45) τη Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι. Στόχος για τη «γαλανόλευκη» το θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ιούλιο του 2018, όταν και αποκτήθηκε με 180 εκατομμύρια ευρώ από τη Μονακό. Μέχρι σήμερα με τους Παριζιάνους έχει καταγράψει 260 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 212 γκολ και 98 ασίστ. Το συμβόλαιο του Εμπαπέ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2024 και πλέον η Παρί θα πρέπει να αποφασίσει αν θα τον πουλήσει ή αν θα ρισκάρει να τον χάσει ως ελεύθερο με το τέλος της νέας σεζόν.