Γκουαρδιόλα: «Για να κερδίσεις το το Champions League, πρέπει να νικήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Γκουαρδιόλα: «Για να κερδίσεις το το Champions League, πρέπει να νικήσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Sportal newsroom 16:43 - 20.04.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στα ερχόμενα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League και είπε ατάκα άξια σχολιασμού για τη «Βασίλισσα».

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου και εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Champions League για τρίτη διαδοχική σεζόν, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Την περσινή σεζόν δεν πήγε πολύ καλά το πράγμα για τους «πολίτες», που γνώρισαν τον αποκλεισμό και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει να σκέφτεται ήδη ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος τόνισε ότι αν μία ομάδα θέλει να κατακτήσει το Champions League, πρέπει να κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, μίλησε για τη σειρά με την Μπάγερν.

Ο Γκουαρδιόλα παρηγόρησε τον Σανέ μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν, λύγισε ο Γερμανός
CHAMPIONS LEAGUE

09:33 - 20.04.2023

Ο Γκουαρδιόλα παρηγόρησε τον Σανέ μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν, λύγισε ο Γερμανός

Μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έσπευσε να παρηγορήσει τον Λιρόι Σανέ, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Μάντσεστερ Σίτι για πέντε ολόκληρα χρόνια.

«Δεν ήταν εύκολο. Συναισθηματικά νιώθω καταστραμμένος. Έχω 10 παραπάνω χρόνια ζωής σήμερα, ήταν ένα πάρα πολύ απαιτητικό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Νομίζω πως όλες οι ομάδες του κόσμου νιώθουν πως για να κερδίσεις τη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα πρέπει να κερδίσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάποτε ήταν η Μπαρτσελόνα, αλλά τώρα είναι η Ρεάλ».

Τέλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του Champions League. Το συνολικό 4-1 δε σημαίνει δείχνει την εικόνα των δύο παιχνιδιών, γνωρίζω πόσο καλοί είναι, όσον αφορά τη φιλοσοφία και τη φυσική κατάσταση. Σε αυτή τη διοργάνωση παίζουν ρόλο πάντα οι λεπτομέρειες».