Η άβολη στιγμή που ο Μανέ αντικαθιστά τον Σανέ και δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα (vid)

Σαντιό Μανέ & Λιρόι Σανέ

i

PrtScr

Η άβολη στιγμή που ο Μανέ αντικαθιστά τον Σανέ και δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα (vid)

Κώστας Τόπας 10:54 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 20.04.2023

Ο Λερόι Σανέ και ο Σάντιο Μανέ πρωταγωνίστησαν σε μια εξαιρετικά άβολη στιγμή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο καυγάς με τους δύο αστέρες της Μπάγερν σημειώθηκε μετά την ήττα των Βαυαρών από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-0, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League στο «Έτιχαντ». Ο Μανέ διαμαρτυρήθηκε προς τον Σανέ για τον τρόπο που του μίλησε στον αγωνιστικό χώρο και ξαφνικά ο Σενεγαλέζος επιτέθηκε στον συμπαίκτη του και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Έκτοτε, ο Μανέ έλαβε πρόστιμο «μαμούθ» από τον γερμανικό σύλλογο. Σύμφωνα με το Sky Sports το ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τις 300.000 ευρώ. Το βράδυ της Τετάρτης (19/04) ο Λερόι Σανέ και ο Σάντιο Μανέ πρωταγωνίστησαν σε μια εξαιρετικά άβολη στιγμή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, στο Μόναχο.

Ο Τόμας Τούχελ αποφάσισε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Μανέ, προκαλώντας μια άβολη στιγμή καθώς ο Σενεγαλέζος αντικατέστησε τον Σανέ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα. 

Ο πρώην σταρ της Λίβερπουλ έδωσε και τα δύο χέρια του στον συμπαίκτη του, ωστόσο ο... ξενερωμένος Σανέ του χτύπησε απλά το ένα χέρι, δίχως να τον κοιτάει και να του λέει κάτι. Η αντικατάσταση του Σανέ από τον Μανέ εξέπληξε τα social media καθώς ορισμένοι οπαδοί πιστεύουν ότι η κόντρα τους δεν έχει τελειώσει.