Με πρησμένα χείλη ο Σανέ μετά το χτύπημα από τον Μανέ

Μανέ - Σανέ

Με πρησμένα χείλη ο Σανέ μετά το χτύπημα από τον Μανέ

Κώστας Τόπας 17:57 - 15.04.2023

Με πρησμένα χείληεμφανίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες ο Λιρόι Σανέ μετά το επεισόδιο που είχε με τον Σαντιό Μανέ στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ».

Ο καυγάς με τους δύο αστέρες της Μπάγερν σημειώθηκε μετά την ήττα των Βαυαρών από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-0, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League στο «Έτιχαντ». Ο Μανέ διαμαρτυρήθηκε προς τον Σανέ για τον τρόπο που του μίλησε στον αγωνιστικό χώρο και ξαφνικά ο Σενεγαλέζος επιτέθηκε στον Σανέ και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα γερμανικά ΜΜΕ, οι δυο τους είχαν μια φραστική διαμάχη εντός γηπέδου, ενώ μια εφημερίδα της Σενεγάλης αποκάλυψε τον λόγο που οδήγησε τον Μανέ να ξεφύγει και να τα βάλει με τον συμπαίκτη του. 

«Σκ@τ#μαυρέ». Σύμφωνα με το «Taggat», αυτή ήταν η έκφραση που οδήγησε τον Σενεγαλέζο διεθνή μεσοεπιθετικό, να χτυπήσει τον Γερμανό αστέρα των Βαυαρών.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Σανέ έχει ακόμα πρησμένα χείλη από το γρονθοκόπημα που δέχθηκε, αλλά και μώλωπες στο πρόσωπό του.