Ο Γκουαρδιόλα παρακάλεσε τους οπαδούς της Σίτι να μην αποδοκιμάσουν τον ύμνο του Champions League (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Ο Γκουαρδιόλα παρακάλεσε τους οπαδούς της Σίτι να μην αποδοκιμάσουν τον ύμνο του Champions League (vid)

Κώστας Τόπας 08:52 - 10.06.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτησε από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι να μην αποδοκιμάζουν τον ύμνο του Champions League στον τελικό, καθώς εξέφρασε την υποστήριξή του στην UEFA.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι συχνά αποδοκιμάζουν τον ύμνο του Champions League πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων, παρά το γεγονός ότι η Σίτι κέρδισε την έφεσή της κατά διετούς αποκλεισμού από την UEFA για φερόμενες παραβιάσεις του οικονομικού fair play.

Ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ελπίζει ότι αυτή τη φορά οι οπαδοί δεν θα αποδοκιμάσουν τον ύμνο πριν από τον τελικό του Champions League στην Τουρκία, κόντρα στην Ίντερ. Ο Ισπανός τεχνικός κάλεσε τους φιλάθλους μέσα στο Ατατούρκ να «αγκαλιάσουν» τον ύμνο και να ξεχάσουν την οργή τους για την UEFA, καθώς οι Πολίτες στοχεύουν σε ένα ιστορικό τρεμπλ.

«Είναι μια μέρα για να γιορτάσουμε. Οι οπαδοί της Ίντερ, οι οπαδοί της Σίτι, μια μέρα για να είμαστε χαρούμενοι. Γιορτάστε που είστε εδώ. Είναι μια απίστευτη διοργάνωση που διοργανώνει η UEFA και υποστηρίζουμε άνευ όρων αυτό που κάνουν. Αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο. Αυτό που συνέβη στο παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Δεν πρόκειται να αποδοκιμάσουμε άλλο. Υποστηρίξτε λοιπόν την ομάδα, υποστηρίξτε το παιχνίδι και προσπαθήστε να διασκεδάσετε», ανέφερε αρχικά ο Γκουαρδιόλα.

Ο Γκουαρδιόλα ελπίζει να οδηγήσει τη Σίτι στην παρθενική της επιτυχία στο Champions League και την πρώτη του μετά από 12 χρόνια. Η Σίτι θεωρείται φαβορί για να διεκδικήσει το τρόπαιο, αλλά ο προπονητής των Πολιτών δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο, λέγοντας: «Στο τέλος του αγώνα, όποιος έχει καλύτερη απόδοση στα 90 λεπτά, θα είναι ο νικητής και επομένως το φαβορί. Τι συνέβη στο παρελθόν ή στη σεζόν δεν είναι σημαντικό. Αν κοιτάξετε πραγματικά στο παρελθόν, τότε οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πουν η Ίντερ είναι μεγαλύτερη από εμάς. Αλλά δεν είναι σημαντικό. Η καλύτερη απόδοση στον τελικό θα κάνει τη διαφορά», ανέφερε στη συνέχεια ο Καταλανός τεχνικός.