Το γέλιο του Γκουαρντιόλα όταν ρωτήθηκε για το «hangover» του Γκρίλις (vid)

Το γέλιο του Γκουαρντιόλα όταν ρωτήθηκε για το «hangover» του Γκρίλις (vid)

Κώστας Τόπας 15:40 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 15.05.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το γέλιο του, αφού ένας δημοσιογράφος του έκανε μια ερώτηση για τον Τζακ Γκρίλις.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Λούτον που απειλείται με υποβιβασμό το Σάββατο (13/04, 17:00), ελπίζοντας να συνεχίσει την πρόκληση για τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο της Premier League. Και ενόψει του αγώνα, η συνέντευξη Τύπου του Γκουαρντιόλα πριν από τον αγώνα πήρε μια περίεργη τροπή καθώς ο Ισπανός μίλησε για τον Τζακ Γκρίλις.

Ένας δημοσιογράφος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να ρωτήσει τον Καταλανό τεχνικό των Πολιτών: «Στο θέμα της μπύρας… καλά, όχι τόσο με το θέμα της μπύρας αλλά μια σύνδεση… πόσο ευχαριστημένος είσαι με τη φόρμα του Τζακ Γκρίλις αυτή τη στιγμή;»

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)
SPORTAL ORIGINALS

08:00 - 13.04.2024

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)

Πως να μετρηθεί με μήνες και χρόνους η πορεία ενός συλλόγου; Πως να μετρήσεις τις φορές που χτύπησε η καρδιά σου δυνατά για την αγαπημένη σου ομάδα; Ποιος, που και πότε σε έκανε να λατρέψεις ένα έμβλημα, να το ακολουθείς, να κλαις, να γελάς, να ονειρεύεσαι μαζί του; Η ΑΕΚ γίνεται σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024, 100 ετών. Και αυτές είναι λίγες από τις ιστορίες ανθρώπων που την υπηρέτησαν και τις εξιστορούν στο Sportal.gr.

Η ερώτηση προκάλεσε γέλια στην αίθουσα Τύπου, ενώ ο Γκουαρντιόλα δεν μπορούσε παρά να χαμογελάσει. Ο Γκρίλις είναι από τους πιο αναβραστικούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι, με φωτογραφίες του να κυκλοφορούν στα social media, από τους έντονους πανηγυρισμούς του στον απόηχο της νίκης του τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη σεζόν.

Όταν μίλησε για τη φόρμα του Άγγλου διεθνή, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Μας λείπει. Πρέπει να συνεχίσει μέχρι το τέλος. Σε αυτό το επίπεδο βρίσκεται ο Τζακ που τον γνωρίζουμε και η προσωπικότητά του.

Το ίδιο όπως όλοι, πρέπει να βελτιωθεί σε ορισμένα τμήματα, τερματίζοντας για παράδειγμα, αλλά αυτός είναι ο Τζακ που ξέρουμε για την περασμένη σεζόν που μας βοήθησε ξανά να το κάνουμε να κερδίσουμε το Big Five. Αυτή τη σεζόν δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι εκεί. Είμαι σίγουρος ότι έχει μάθει το μάθημα και προσπαθεί να μας βοηθήσει στη συνέχεια.

Όχι μόνο την επόμενη χρονιά, αλλά τα χρόνια που έχει μπροστά του για την καριέρα του ελπίζουμε ότι μπορεί να αποδώσει σε αυτό το επίπεδο», κατέληξε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Παρά το γεγονός ότι κατέγραψε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει παρεμποδιστεί από προβλήματα τραυματισμών που τον έχουν περιορίσει σε μόλις 17 εμφανίσεις στην Premier League.

Αφού έχασε πέντε αγώνες πρωταθλήματος τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, ο Γκρίλις επέστρεψε για να παίξει 90 λεπτά σε νίκες πρωταθλήματος εναντίον της Άστον Βίλα και της Κρίσταλ Πάλας.