Μια «ανάσα» από τη Λεβερκούζεν ο Τσάκα

Γκρανίτ Τσάκα

i

©Γκρανίτ Τσάκα / Photo by James Williamson - AMA/Getty Images/Ideal Images

Μια «ανάσα» από τη Λεβερκούζεν ο Τσάκα

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:00 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 04.07.2023

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκρανίτ Τσάκα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Athletic».

O Γκρανίτ Τσάκα είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Άρσεναλ, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του, σύμφωνα με το «Athletic». 

Η βρετανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η γερμανική ομάδα είχε ξεκινήσει συζητήσεις από τον Μάιο με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα για τον Ελβετό ποδοσφαιριστή.

Η Λεβερκούζεν έχει καταθέσει πρόταση γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, με τον Τσάκα να επιστρέφει στο γερμανικό πρωτάθλημα έπειτα από επτά χρόνια. 

Με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2024, οι «ασπιρίνες» είναι έτοιμες να τον κάνουν δικό τους, ο οποίος είναι ο παίκτης που θέλει ο Τσάμπι Αλόνσο ως νέο αρχηγό στον χώρος της μεσαίας γραμμής της Λεβερκούζεν

Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην Άρσεναλ από την Γκλάντμπαχ το 2016. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην αγγλική ομάδα έχει πραγματοποιήσει 297 συμμετοχές για τους «κανονιέρηδες», έχοντας 23 γκολ και 29 ασίστ. 

Επίσης ο Τσάκα συνέβαλε στην κατάκτηση του Κυπέλλο Αγγλίας το 2017 και το 2020, ξεκινώντας βασικός και στους δύο τελικούς, ενώ κατέκτησε το Community Shield το 2018 και το 2020.