Γκρέιαμ Σούνες: Ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τον συμπαίκτη του στην Σαμπντόρια, Τζιανλούκα Βιάλι (vid)
i

Βιάλι

Γκρέιαμ Σούνες: Ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τον συμπαίκτη του στην Σαμπντόρια, Τζιανλούκα Βιάλι (vid)

Sportal newsroom 13:38 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 06.01.2023

Ο παλαίμαχος αμυντικός Γκρέιαμ Σούνες σε συνέντευξή του δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας για τον συμπαίχτη του στη Σαμπντόρια, Τζιανλούκα Βιάλι, που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γκρέιαμ Σούνες, σε συνέντευξή του στο Sky Sports δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας για τον συμπαίχτη του στη Σαμπντόρια, Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 58 ετών

Οι δυο τους αγωνίστηκαν μαζί στην ομάδα της Γένοβας από το 1984 μέχρι το 1986, κατακτώνας ένα κύπελλο Ιταλίας. Μετά τον θάνατο του Ιταλού ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ μίλησε για τον πρώην συμπαίχτη του στη Σαμπντόρια, λέγοντας ότι στο πρόσωπό του έβλεπε ένα μαχητή, όπως ακριβώς ήταν και στο γήπεδο. 

Κάποια στιγμή δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με αποτέλεσμα η συνέντευξη να σταματήσει. 

«Δεν είμαι γιατρός Χάελι, αλλά όταν τον κοίταξα είδα έναν άνθρωπο που ακόμα ήταν στη μάχη, όταν ήταν εδώ κατά τη διάρκεια των Euro. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το κράτησε για εκείνον και το πήρε όπως περίμενα να το πάρει. Ήξερες ότι ήταν δική του μάχη και ήθελε να το διαχειριστεί μόνος του. Δεν ήθελε να το διαδώσει σε άλλους ανθρώπους», ήταν τα λόγια του Σούνες.