Αδιόρθωτος Γκρίλις: Πάρκαρε παράνομα τη λαμποργκίνι του για τέσσερις ώρες και ταλαιπώρησε άτομα με αναπηρία (pic)

Τζακ Γκρίλις

i

© photo by Lexy Ilsley / Getty Images / Ideal Images

Αδιόρθωτος Γκρίλις: Πάρκαρε παράνομα τη λαμποργκίνι του για τέσσερις ώρες και ταλαιπώρησε άτομα με αναπηρία (pic)

Κώστας Τσιακλής 11:05 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 13.08.2023

Ο Τζακ Γκρίλις πάρκαρε παράνομα τη λαμποργκίνι του για τέσσερις ώρες και θα μπορούσε να προκαλέσει πολλά προβλήματα για τα άτομα με αναπηρία.

Ο Τζακ Γκρίλις είναι γνωστός για το ταλέντο του εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και για τις περιπέτειες που έχει εκτός αυτού. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι υπέπεσε σε μια παρανομία αφού πάρκαρε την ολοκαίνουρια λαμποργκίνι του πάνω σε διπλή κίτρινη γραμμή. Μάλιστα η πράξη του εμπόδιζε και τη διέλευση των ατόμων με αναπηρία.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το τρεμπλ την περασμένη αγωνιστική περίοδο (Champions League, Premier League, FA Cup) και θέλησε να εκμεταλλευτεί το πιθανό μπόνους που έλαβε αγοράζοντας μια Lambroghini Urus.

Ο Άγγλος αγόρασε το αυτοκίνητο με κάτι παραπάνω από 250,000 ευρώ ενώ μάλιστα ζήτησε και μια ιδιαίτερη εξατομίκευση από τον κυπριακής καταγωγής βελτιωτή, Γιάννη Χαραλάμπους (έχει την εταιρία (Yiannimiza).

Ο Γκρίλις φαίνεται όμως να μην γνωρίζει κάποιους από τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι πήγε για δείπνο με την κοπέλα του, Σάσα Άτγουντ και πάρκαρε τη λαμποργκίνι του για τέσσερις ώρες πάνω σε διπλή κίτρινη γραμμή. Το χειρότερο όμως είναι ότι με την πράξη του θα μπορούσε να προκαλέσει πολλά προβλήματα στα άτομα με αναπηρία.

Αυτό εξήγησε η Άλισον Κέρι λέγοντας: «Όταν τα αυτοκίνητα παρκάρουν στα πεζοδρόμια, δυσκολεύει τη ζωή των ατόμων με αναπηρία. Μπορεί να μην τους αφήσει άλλη επιλογή από το να πάνε στο δρόμο, κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο. Είναι σημαντικό οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί όταν παρκάρουν».

Δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά ο Κριστιάνο όταν ο Σάβιτς αναδείχθηκε MVP αντί αυτού: «Αλήθεια; Μα έβαλα δύο γκολ» (vid)
REST OF THE WORLD

10:26 - 13.08.2023

Δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά ο Κριστιάνο όταν ο Σάβιτς αναδείχθηκε MVP αντί αυτού: «Αλήθεια; Μα έβαλα δύο γκολ» (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Αραβίας ωστόσο δεν έλαβε τον τίτλο του MVP. Η επική αντίδραση του Πορτογάλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πράξη του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι όμως δεν μετακίνησαν το αμάξι και απλά περιορίστηκαν σε βεβαίωση πρόστιμου. Το συμβάν έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από τον κόσμο.