Δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά ο Κριστιάνο όταν ο Σάβιτς αναδείχθηκε MVP αντί αυτού: «Αλήθεια; Μα έβαλα δύο γκολ» (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©PrtScr

Δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά ο Κριστιάνο όταν ο Σάβιτς αναδείχθηκε MVP αντί αυτού: «Αλήθεια; Μα έβαλα δύο γκολ» (vid)

Κώστας Τσιακλής • 10:26 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Αραβίας ωστόσο δεν έλαβε τον τίτλο του MVP. Η επική αντίδραση του Πορτογάλου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ στον τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών Αραβίας απέναντι στην Αλ Χιλάλ και πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο με την Αλ Νασρ. Τα τέρματα που έβαλε όμως δεν ήταν αρκετά για να του χαρίσουν το βραβείο του MVP και ο Πορτογάλος έτρεξε να διαμαρτυρηθεί στους ιθύνοντες.

Το Κύπελλο Πρωταθλητριών Αραβίας για πρώτη φορά στην ιστορία της κατέκτησε η Αλ Νασρ, επικρατώντας με 2-1 της Αλ Χιλάλ, χάρη στα δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του, οδηγόντας την στην ανατροπή ωστόσο για τους υπεύθυνους... δεν ήταν και ο άνθρωπος του αγώνα.

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ματς πήρε ο Σερχέι Μιλίνκβιτς Σάβιτς που μάλιστα δεν σκόραρε ενώ αγωνιζόταν και στην ηττημένη Αλ Χιλάλ. Αυτό το γεγονός φαίνεται να μην άρεσε στον Ρονάλντο, ο οποίος έμεινε απορημένος με αυτήν την απόφαση. Το βίντεο με την επική του αντίδραση έχει γίνει viral. Δείτε τη χαρακτηριστική στιγμή:

Η ροή του αγώνα και το επίτευγμα του Ρονάλντο

Για την ιστορία η Αλ Χιλάλ προηγήθηκε στο 51΄ με γκολ του Μάικλ. Η Αλ Νασρ, στο 70o λεπτό, έμεινε με 10 παίκτες μετά από thn αποβολή του Αμπντουλελά Αλ Αμρί. Ωστόσο, ο Ρονάλντο ισοφάρισε σε 1-1 στο 74' με κίνηση φορ στο πρώτο δοκάρι. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε από τον Κριστιάνο στην παράταση, όταν αξιοποίησε το σουτ του Σεκό Φοφανά που κατέληξε στο δοκάρι, και σκόραρε με κεφαλιά προ κενής εστίας για το 2-1 της ομάδας του.

Ο Ρονάλντο αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, με 6 γκολ σε ισάριθμα ματς, ενώ έφτασε και στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στη Σαουδική Αραβία.

Είδε κούπα και... αφηνίασε ο Κριστιάνο που κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με την Αλ Νασρ (vids)
REST OF THE WORLD

21:17 - 12.08.2023

Είδε κούπα και... αφηνίασε ο Κριστιάνο που κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με την Αλ Νασρ (vids)

Μπορεί η Αλ Νασρ να βρέθηκε πίσω στο σκορ και να έμεινε με δέκα παίκτες στον τελικό του Arab Club Champions Cup κόντρα στην Αλ Χιλάλ, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τα μαγικά του, έφερε μόνος του τούμπα το ματς και σήκωσε το πρώτο του τρόπαιο στη Σαουδική Αραβία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς, όμως, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγώνα με φορείο και δακρυσμένος. Αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στο γήπεδο και πανηγύρισε με την ψυχή του.