Αυτή είναι η τιμωρία του Μαρσέλο για τον σοκαριστικό τραυματισμό που προκάλεσε (vid)

Αυτή είναι η τιμωρία του Μαρσέλο για τον σοκαριστικό τραυματισμό που προκάλεσε (vid)

Sportal newsroom 10:55 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 11.08.2023

Ο Μαρσέλο άθελά του τραυμάτισε πολύ σοβαρά τον αντίπαλό του Λουτσιάνο Σάντσες και η CONMEBOL ανακοίνωσε ποινή 3 αγωνιστικών αλλά και χρηματικό πρόστιμο για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Μαρσέλο τιμωρήθηκε από την Conmebol για τον σοβαρό τραυματισμό που προκάλεσε στον Λουτσιάνο Σάντσες στην αναμέτρηση της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για την αναμέτρηση του Copa Libeartadores. O Βραζιλιάνος αστέρας πάτησε πολύ άσχημα τον αντίπαλό του, χωρίς βέβαια να υπάρχει καμία πρόθεση, με αποτέλεσμα να του σπάσει το πόδι.

Ωστόσο, παρά την απουσία δόλου, η ομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής δεν μπορούσε να μην τιμωρήσει τον 35χρόνο και έτσι και έκανε. Μάλιστα πέρα από τις τρεις αγωνιστικές τον τιμώρησε και με χρηματικό πρόστιμο 6.000 ευρώ. Λογικά βέβαια η CONMEBOL υπολόγισε και την αντίδραση του Μαρσέλο, ο οποίος αφού συνειδητοποίησε τί είχε γίνει έβαλε τα κλάματα, ενώ και μετά το τέλος του παιχνιδιού ζήτησε συγνώμη από τον Σάντσες.

Ο Αργεντίνος από τη μεριά του παρά το γεγονός ότι θα μείνει πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, δήλωσε πως δεν κατηγορεί τον Μαρσέλο, καθώς ξέρει πως το μαρκάρισμα ήταν ακούσιο. Μάλιστα υπάρχουν φόβοι πως μπορεί και να μην επιστρέψει ποτέ στο υψηλό επίπεδο.