Ο παίκτης που τραυμάτισε ο Μαρσέλο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: «Με πήρε τηλέφωνο για να πει ότι ένιωθε άσχημα» (vid)

Λουτσιάνο Σάντσεθ

i

PrtScr

Ο παίκτης που τραυμάτισε ο Μαρσέλο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: «Με πήρε τηλέφωνο για να πει ότι ένιωθε άσχημα» (vid)

Κώστας Τόπας 10:05 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 03.08.2023

Ο Λουτσιάνο Σάντσες, μίλησε για το τρομακτικό τάκλιν που δέχθηκε από τον Μαρσέλο, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Ο Μαρσέλο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φλουμινένσε με την Αργεντίνος Τζούνιορ πάτησε με τις τάπες του παπουτσιού το πόδι του Λουτσιάνο Σάντσες και το έσπασε. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ξέσπασε σε κλάματα και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Λίγες ώρες μετά το άσχημο συμβάν ο Μαρσέλο έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ανέβασε μία φωτογραφία του με τον Σάντσες και την συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Σήμερα χρειάστηκε να ζήσω μια πολύ δύσκολη στιγμή μέσα στο γήπεδο. Τραυματίστηκε κατά λάθος ένας συνάδελφος. Θέλω να σου ευχηθώ καλή ανάρρωση. Όλη τη δύναμη του κόσμου!».

Ο μέσος της Αργεντίνος Τζούνιορς, πήρε εξιτήριο αυτή την Τετάρτη μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη μετά από το απρόσεκτο τάκλιν του Μαρσέλο. Μιλώντας στο «TyC Sports», μετά την αποχώρησή του από το νοσοκομείο, ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τον Βραζιλιάνο διεθνή για την ανησυχία του, επαινώντας τον ως παίκτη και άνθρωπο.

«Μου τηλεφώνησε ο Μαρσέλο και μου έστειλε μήνυμα. Μου είπε ότι ένιωθε άσχημα και ανακάλυψα ότι αργότερα πήγε να προσπαθήσει να μου μιλήσει ενώ ήμουν ακόμα στα αποδυτήρια. Αυτές είναι χειρονομίες που δείχνουν πώς είναι σαν άνθρωπος. Ξέρω ότι ήταν ακούσιο τον θαύμαζα ήδη ως παίκτη και τώρα ως άνθρωπο. Δεν έχω τίποτα να πω γι 'αυτόν, να είστε σίγουροι και σας το είπα ήδη. Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα και μου ευχήθηκαν πολλή δύναμη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουτσιάνο Σάντσεθ.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός μέσος υπέστη εξάρθρωση στο αριστερό γόνατο και περιμένει ανάρρωση «μεταξύ 10 και 12 μηνών», όπως αποκάλυψε ο γιατρός του συλλόγου της Αργεντινής. «

«Σε 23 χρόνια ως γιατρός δεν έχω δει ποτέ τέτοιο τραυματισμό. Ο Βιλάνι (ένας από τους γιατρούς της εθνικής Αργεντινής) μου λέει το ίδιο πράγμα. Είναι σχεδόν ένας διαχωρισμός του μηριαίου και της περόνης. Είναι ένας πρόσθιος και οπίσθιος σταυρός σκιστείτε και πρέπει να δείτε πώς κάνουν τους μηνίσκους», είπε ο Ρονκορόνι σε δηλώσεις του στο «D Sports Radio», σύμφωνα με το «Olé», συνεχίζοντας: «Θα χρειαστεί να γίνει μια ανακατασκευή. Η ανάκαμψη  είναι μεταξύ 10 με 12 μήνες».