Το πρώτο σχόλιο του Μαρσέλο μετά τον τραυματισμό αντιπάλου του: «Μία πολύ δύσκολη στιγμή…»

Το πρώτο σχόλιο του Μαρσέλο μετά τον τραυματισμό αντιπάλου του: «Μία πολύ δύσκολη στιγμή…»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:22 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 02.08.2023

Ο Μαρσέλο έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με αφορμή τον τραυματισμό του Λουτσιάνο Σάντσες.

Ο Μαρσέλο άθελά του έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος στο πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των 16 του Copa Libertadores

Στο 56ο λεπτό του ματς ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ πάτησε με τις τάπες του παπουτσιού του τον Λουτσιάνο Σάντσες με αποτέλεσμα να του σπάσει το πόδι. Ο Μαρσέλο αμέσως κατάλαβε τι έγινε και σήκωσε το χέρι ζητώντας συγγνώμη. Ο διαιτητής του αγώνα τον απέβαλε και ο 35χρονος αμυντικός πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια με δάκρυα στα μάτια. Ο Σάντσες σφάδαζε από τον πόνο κι ο Μαρσέλο ξέσπασε σε κλάματα, καθώς αισθανόταν άσχημα για τον τραυματισμό που του προκάλεσε. 

Λίγες ώρες μετά το άσχημο συμβάν ο Μαρσέλο έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ανέβασε μία φωτογραφία του με τον Σάντσες και την συνόδευσε με την εξής λεζάντα: 

«Σήμερα χρειάστηκε να ζήσω μια πολύ δύσκολη στιγμή μέσα στο γήπεδο. Τραυματίστηκε κατά λάθος ένας συνάδελφος. Θέλω να σου ευχηθώ καλή ανάρρωση @luciano.sanchez03. Όλη τη δύναμη του κόσμου!». 

Η ανάρτηση του Μαρσέλο: