Ζόρια για τον Μαρσέλο στην Φλουμινένσε - Παραπονιέται ότι παίζει... πολύ

Μαρσέλο

i

©Photo by Buda Mendes/Getty Images

Ζόρια για τον Μαρσέλο στην Φλουμινένσε - Παραπονιέται ότι παίζει... πολύ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:05 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 25.06.2023

Μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Ελλάδα, ο Μαρσέλο φαίνεται να τα βρίσκει σκούρα και στην Βραζιλία.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο βρίσκεται στο επίκεντρο για αρνητικούς λόγους. Το αποτυχημένο πέρασμα από το Λιμάνι, οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και οι... φήμες για τα περιττά κιλά έχουν δημιουργήσει μία διαφορετική κατάσταση, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την περίοδο που βρισκόταν ο ίδιος στη Μαδρίτη.

Αυτήν τη φορά, τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ασχολήθηκαν με τον Μαρσέλο για διαφορετικό λόγο, καθώς λίγους μήνες μετά την επιστροφή του στη Φλουμινένσε, φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί ήδη τα πρώτα «σύννεφα». Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει ξεκινήσει τα παράπονα στους ανθρώπους του συλλόγου για την υψηλή ένταση των προπονήσεων, η οποία τον οδηγεί στις ενοχλήσεις. Επίσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ομάδας, ο Μαρσέλο θεωρεί πως παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ΄ ότι πρέπει, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργθεί ένα αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια.

«Το πρώτο πρόβλημα του Μαρσέλο στη Φλουμινένσε είναι ο αριθμός των αγώνων. Πιστεύει ότι ήρθε στην ομάδα για να παίζει μόνο στα μεγάλα ματς, όμως το προπονητικό τιμ θεωρεί ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι να αγωνιστούν. Για παράδειγμα, ο Μαρσέλο παραπονέθηκε γιατί κλήθηκε να παίξει απέναντι στην Κουϊάμπα και την Παϊσαντού. 

Τα παράπονά του για τις προπονήσεις και τιμ της ομάδας δεν έχουν ληφθεί ελαφρά τη καρδία από τη διοίκηση. Η κατάσταση είναι τόσο προβληματική που άνθρωποι κοντά στην ομάδα εκτιμούν ότι ο Μαρσέλο σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν. Έχει ήδη απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και αντιμετωπίζεται σαν ποπ σταρ, αλλά με την κακή έννοια», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Βραζιλιάνοι.

Μέχρι στιγμής, ο πρώην αριστερός οπισθοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και όχι μόνο έχει καταφέρει να μετρήσει ένα γκολ σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Φλουμινένσε.

Τέλος, να θυμίσουμε πως στις 3 Σεπτεμβρίου του 2022, ο Μαρσέλο έφτασε στο Λιμάνι κι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, ως μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του συλλόγου. Ο Βραζιλιάνος μπακ αποτέλεσε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης όλα τα προηγούμενα χρόνια κι όπως είναι λογικό, η άφιξή του στην Ελλάδα προκάλεσε χαμό. Μπορεί με την «ερυθρόλευκη» φανέλα να μην απέδωσε τα αναμενόμενα, καθώς πραγματοποίησε μόλις 10 συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ και το πέρασμά του από τον Πειραιά να ήταν σύντομο, όμως δεν παύει να είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους «ερυθρόλευκους».