Ο Μπενζεμά το μετάνιωσε και ακολουθεί ξανά την Ρεάλ

Καρίμ Μπενζεμά

i

Καρίμ Μπενζεμά/ ©Photo By David S. Bustamante/ Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ο Μπενζεμά το μετάνιωσε και ακολουθεί ξανά την Ρεάλ

Κώστας Τόπας 15:43 - 24.06.2023

Ο Καρίμ Μπενζεμά ακολούθησε ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Instagram κι έβαλε τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Γάλλο αστέρα να μην έχει καλές σχέσεις με την πρώην, πλέον, ομάδα του.

Πριν από μερικές εβδομάδες, μια χειρονομία του Καρίμ Μπενζεμά προκάλεσε διαμάχη. Αυτή ήταν να σταματήσει να ακολουθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στον λογαριασμό της στο Instagram, κάτι που πυροδότησε φήμες για τη σχέση του με τους Μαδριλένους, μετά το «αντίο» του για την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ.

Τώρα, ο Μπενζεμά και ο λογαριασμός του στο Instagram είναι και πάλι στην επικαιρότητα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε για να ακολουθήσει την πρώην ομάδα του. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται τέλος σε όλες τις φήμες για πιθανή κακή σχέση του παίκτη με τους «μερένχες».

Επιπλέον, ο Μπενζεμά ακολουθεί πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο ισπανικός σύλλογος δεν ακολουθεί τον ίδιο.

Ο Εμπαπέ θα μπορούσε φύγει από την Παρί αυτό το καλοκαίρι μόνο αν δεν χάσει χρήματα
LIGUE 1

08:48 - 24.06.2023

Ο Εμπαπέ θα μπορούσε φύγει από την Παρί αυτό το καλοκαίρι μόνο αν δεν χάσει χρήματα

Εάν κι έχει επιβεβαιώσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Παρί για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μπορούσε να δελεαστεί από μια αποχώρηση αυτό το καλοκαίρι, για λογαριασμό της Ρεάλ, αν δεν χάσει χρήματα.

Ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός αποφάσισε να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 14 χρόνια και να μεταγραφεί στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας. Yπέγραψε συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 215 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Δηλαδή, στην τριετία, όπως ορίζει και το έγγραφο που τον δεσμεύει πλέον με τη νέα του ομάδα, θα έχει λάβει 643 εκατομμύρια ευρώ!