Σκηνή – σοκ: Ο Μαρσέλο έσπασε το πόδι αντιπάλου του, ξέσπασε σε κλάματα και στο τέλος αποβλήθηκε (vid)

Σκηνή – σοκ: Ο Μαρσέλο έσπασε το πόδι αντιπάλου του, ξέσπασε σε κλάματα και στο τέλος αποβλήθηκε (vid)

Sportal newsroom 08:57 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 02.08.2023

Ο Μαρσέλο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος πάτησε με τις τάπες του παπουτσιού το πόδι του Λουτσιάνο Σάντσες και το έσπασε. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ξέσπασε σε κλάματα και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Πολύ άσχημο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (2/8) με πρωταγωνιστή τον Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ στην αναμέτρηση της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη φάση των 16 του Copa Libertadores πάτησε άτσαλα με τις τάπες του παπουτσιού πάνω στο πόδι του Λουτσιάνο Σάντσες (στην περιοχή της κνήμης) , ενώ προσπάθησε να τον περάσει με ντρίμπλα. 

Το πάτημα του Μαρσέλο ήταν πολύ δυνατό με αποτέλεσμα ο Σάντσες να σπάσει το πόδι του. Αυτό σημαίνει πως ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα χρόνο. 

Ο Μαρσέλο αμέσως κατάλαβε τι έκανε και σήκωσε το χέρι του ζητώντας συγγνώμη. Ο Σάντσες στο μεταξύ, σφάδαζε στο έδαφος αφού του είχε γυρίσει το αριστερό πόδι από το γόνατο. 

Ο αγώνας διεκόπη για μερικά λεπτά κι έπειτα από παρέμβαση του VAR ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Μαρσέλο όταν κατάλαβε το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε στον αντίπαλό του ξέσπασε σε κλάματα.