Ο Μέσι σκόραρε ξανά και πανηγύρισε αλά spiderman - Στα ημιτελικά του Leagues Cup η Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

©PrtScr

Ο Μέσι σκόραρε ξανά και πανηγύρισε αλά spiderman - Στα ημιτελικά του Leagues Cup η Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Κώστας Τσιακλής 08:55 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 12.08.2023

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε ξανά για την Ίντερ Μαϊάμι στο παιχνίδι με τη Σάρλοτ (4-0) και πανηγύρισε αλά spiderman. Προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Λιονέλ Μέσι μοιάζει να είναι ασταμάτητος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αφού σκόραρε ξανά με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Ο Αργεντινός χρίστηκε σκόρερ στη νίκη με 4-0 επί της Σάρλοτ, ένα αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Leagues Cup. Ο Μέσι εξέλιξε ξανά τον πανηγυρισμό του αφού πανηγύρισε αλά spiderman.

Η Ίντερ Μαϊάμι λοιπόν αντιμετώπισε τη Σάρλοτ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Leagues Cup. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε κέφια και συνέτριψε την αντίπαλο της με 4-0. Από τον πίνακα των σκόρερ δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο Λιονέλ Μέσι που πέτυχε το τελευταίο γκολ της ομάδας του στο 86'. 

Αυτή είναι η τιμωρία του Μαρσέλο για τον σοκαριστικό τραυματισμό που προκάλεσε (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:55 - 11.08.2023

Αυτή είναι η τιμωρία του Μαρσέλο για τον σοκαριστικό τραυματισμό που προκάλεσε (vid)

Ο Μαρσέλο άθελά του τραυμάτισε πολύ σοβαρά τον αντίπαλό του Λουτσιάνο Σάντσες και η CONMEBOL ανακοίνωσε ποινή 3 αγωνιστικών αλλά και χρηματικό πρόστιμο για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Αυτό ήταν και το όγδοο γκολ του Μέσι σε πέντε εμφανίσεις με την Ίντερ Μαϊάμι. Μάλιστα ο Αργεντινός εντυπωσίασε ξανά με τον πανηγυρισμό. Μετά τους πανηγυρισμούς αλά Θορ και Black Panther, ο 36χρονος πανηγύρισε κάνοντας τον spiderman. Δείτε το γκολ και τον πανηγυρισμό στα πιο κάτω βίντεο: 

Πριν από το γκολ του Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι πρόλαβε να πετύχει ακόμα τρία τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Τζόζεφ Μαρτίνεθ στο 12' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 32' ο Ρόμπερτ Τέιλορ έκανε το 2-0 ενώ στο 78' ο Αντίλσον Μαλάντα σημείωσε αυτογκόλ για το 3-0. Με αυτόν τον τρόπο η Ίντερ Μαϊάμι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Leagues Cup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιλαδέλφεια. Αξίζει να σημειωθεί πως για τη Σάρλοτ είχε αγωνιστεί ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι.