Πώς ο Μέσι θέλει να γίνει ο νέος Μάικλ Τζόρνταν

Λιονέλ Μέσι & Μάικλ Τζόρνταν

Πώς ο Μέσι θέλει να γίνει ο νέος Μάικλ Τζόρνταν

Κώστας Τόπας 09:53 - 07.08.2023

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να γίνει ο επόμενος Μάικλ Τζόρνταν, όσον αφορά τη δύναμη και τη μακροζωία στην παγκόσμια αθλητική αγορά.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι είναι ήδη ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον πλανήτη. Αποτελεί θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κι αναμφίβολα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, αν όχι ο καλύτερος

Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να εδραιώσει αυτή την κατάσταση κυνηγώντας το αμερικανικό όνειρο στο MLS, με την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες να του δίνει πρόσβαση σε μια εντελώς νέα αγορά. Ο πρώην αστέρας της εθνική ομάδας των ΗΠΑ, Τέιλορ Τουέλμαν, πιστεύει ότι μια μετακόμιση στη Φλόριντα είναι μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου σχεδίου για τον Μέσι, με τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 να θέλει να ανταγωνιστεί τον θρύλο των Σικάγο Μπουλς, Μάικλ Τζόρνταν, όσον αφορά τη δύναμη και τη μακροζωία στην παγκόσμια αθλητική αγορά.

«Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον Μέσι στην ομάδα κάνουν την ερώτηση εδώ και δύο ή τρία χρόνια: "Πώς μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να γίνει ο επόμενος Μάικλ Τζόρνταν;" Και οι άνθρωποι εδώ δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό. Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας ξεπέρασε τον αθλητισμό. 

Οι άνθρωποι του Μέσι έθεσαν το ερώτημα: "Πώς μπορεί να γίνει ο επόμενος Μάικλ Τζόρνταν"; Το μόνο μέρος όπου αυτό είναι δυνατό είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το ξέρουν. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εκεί το 2026, το Κόπα Αμέρικα το 2024. Η Apple TV μεταδίδει ντοκιμαντέρ καθώς και αγώνες Major League Soccer. Αυτός και η οικογένειά του θέλουν να ζήσουν στο Μαϊάμι», ανέφερε ο παλαίμαχος επιθετικός.

Ο Μέσι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ίντερ Μαϊάμι μέχρι το τέλος της σεζόν MLS του 2025, αλλά αυτό το συμβόλαιο περιλαμβάνει οψιόν για το 2026, το οποίο θα τον βοηθήσει να βοηθήσει την Αργεντινή να υπερασπιστεί το παγκόσμιο στέμμα της στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό. 

Η μάχη των θρύλων: Μέσι vs Κριστιάνο - Πόσα γκολ απέχει ο Αργεντινός από τον Πορτογάλο (vids)
REST OF THE WORLD

08:48 - 07.08.2023

Η μάχη των θρύλων: Μέσι vs Κριστιάνο - Πόσα γκολ απέχει ο Αργεντινός από τον Πορτογάλο (vids)

Οι μεγάλοι θρύλοι του ποδοσφαίρου του 21ου αιώνα συνεχίζουν την αντιπαλότητα στη δύση της καριέρας τους. Ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη πετύχει επτά γκολ στην Ίντερ Μαϊάμι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει κατά ριπάς στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο «Pulga» είχε άμεσο αντίκτυπο από τότε που έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσελκύοντας κορυφαίους οπαδούς στο «DRV PNK Stadium» της Ίντερ Μαϊάμι και σκοράροντας επτά γκολ σε μόλις τέσσερις εμφανίσεις με τη νέα του ομάδα.