Η επική αντίδραση του Μπέκαμ στην «φαουλάρα» του Μέσι (vid)

Ντέιβιντ Μπέκαμ

i

PrtScr

Η επική αντίδραση του Μπέκαμ στην «φαουλάρα» του Μέσι (vid)

Κώστας Τόπας 10:03 - 07.08.2023

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν στις κερκίδες όταν ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε άλλο μία εξωφρενική εκτέλεση φάουλ για την Ίντερ Μαϊάμι και η αντίδρασή του ήταν επική.

Ήταν μια ακόμη αξέχαστη βραδιά για την Ίντερ Μαϊάμι και τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος για άλλη μια φορά έδωσε το δικό του σόου και οδήγησε την ομάδα του στους «16» του Leagues Cup. Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός είχε σκοράρει ένα φάουλ στο 94ο λεπτό απέναντι στην Κρουζ Αζούλ στο ντεμπούτο του, δύο γκολ με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και δύο γκολ στη νίκη με 3-1 επί της Ορλάντο Σίτι.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (07/08) ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρόσθεσε στους ήδη εντυπωσιακούς απολογισμούς του, ακόμη ένα γκολ με εκτέλεση φάουλ κόντρα στη Ντάλας. Αρχικά, άνοιξε το σκορι στο έκτο λεπτό, έπειτα από ωραία πάσα του Ζόρντι Άλμπα, το οποίο στο παρελθόν οι δυο τους έχουν επαναλάβει κατά τη θητεία τους στη Μπαρτσελόνα.

Επειτα, ο Λιονέλ Μέσι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Την ώρα που ο Αργεντινός αστέρας και οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν, ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, φάνηκε να απολαμβάνει το γκολ του «Pulga» μαζί με την οικογένειά του στις εξέδρες. Ακόμα κι εκείνος φαινόταν σοκαρισμένος από τα γεγονότα που εκτυλίσσονταν.